Četvrtak, 24 listopada, 2024

A HTJELI SU SAMO RELIGIOZNU DADILJU: Alah mi je naredio da maloj Nastji odsiječem glavu

Vrlo
- Advertisement -

LONDON – Gjuljčehra Bobokulova (38) potpuno prihvaća krivicu za brutalno ubojstvo četverogodišnje djevojčice koju je čuvala i započela štrajk glađu. Bobokulova, i sama majka trojice dječaka, dolazeći u sud rekla je novinarima da joj je “Alah naredio” da prvo ubije bespomoćno dijete koje je čuvala, a onda da joj odsiječe glavu. Upitana hoće li prihvatiti krivnju, ona je novinarima potvrdno odgovorila.

Ruske vlasti tvrde da Bobokulova pati od psihičkih problema. Međutim, istražitelji su istovremeno saopštili da dadilja nije djelovala sama i da oni koji su je potaknuli na zločin trebaju biti identificirani, prenosi Tass. “Suučesnici i oni koji su je potaknuli na zločin još nisu identificirani”, rekao je jedan od istražitelja. Zločin se dogodio u ponedjeljak, a otkriven je kad je dadilja ubojica stala pred ulaz u metro stanicu “Oktjabrskoje polje” i, mašući glavom nesretne Nastja, urlala “kraj svijeta dolazi za sekundu, ja sam vaša smrt, mrzim demokraciju, ja sam terorista” .

Novinarka ruskog dnevnog lista RBC Polina Nikolskaja je izjavila da je čula ženu kako viče “Alahu Akbar”. Zgroženi prolaznici pozvali su policiju, a snage reda uhitile ženu i otkrile užasnu istinu: da je ubila djevojčicu (4) koju je čuvala, odsjekla joj glavu i zapalila stan obitelji koja ju je angažirala. Istraga je utvrdila da je Bobokulova čekala da roditelji djeteta odu iz stana sa starijim djetetom, da bi zatim izvršila ubojstvo i zapalila stan. Ubijena djevojčica, za koju mediji navode da je bila zaostala u razvoju i hendikepirane, imala je 15-godišnjeg brata, a dadilja je radila za obitelj posljednjih 18 mjeseci, piše Daily Mail, a prenosi Tanjug.

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest

14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

SELAM TI ERUDITO! Genijalan, gotovo poetski govor Gorana Grlića Radmana, jednom , kada Hrvatska bude prosvijećena zemlja, učit će se u školama

Hrvatski ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman održao je govor na HDZ-ovom skupu u Šibeniku koji je, umjesto političke...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -