Utorak, 21 svibnja, 2024

SARAJEVO KOPIRA MEĐUGORJE: Šolje, kape, šalovi u čast Pape

Must Read

U glavnom gradu BiH pripreme za dolazak pape Franje u subotu 6. lipnja u punom su jeku. Papa će pored stadiona Asim Ferhatović – Hase na kojem će biti održana Sveta misa, kao centralni događaj, posjetiti još pet lokacija.

Rimokatolički poglavar će posjetiti Predsjedništvo BiH, Apostolsku nuncijaturu, Katedralu, Franjevački međunarodni centar i Nadbiskupijski centar za mlade “Ivan Pavao II”.

Očekuje se da će glavni grad BiH posjetiti blizu 100.000 ljudi, kako stanovnika BiH iz drugih gradova, tako i hodočasnika iz zemalja regije i ostatka Europe.

 

Sarajevo kao Međugorje: Šolje, kape, šalovi u čast pape

Sarajlije sa nestrpljenjem očekuju subotnji događaj u nadi da će njihov grad sigurno opet na trenutak biti centar svijeta iz kojeg će biti poslane samo lijepe i pozitivne poruke.

Spremaju se i trgovci, pa su se već danas na ulicama u starom dijelu grada mogli vidjeti i kupiti razni suveniri sa likom pape Franje, ali i drugim simbolima rimokatoličanstva koji će sigurno mnogobrojni turisti željeti ponijeti kao uspomenu iz Sarajeva.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Je li međunarodno pravo na samrti?

U proteklih nekoliko tjedana svjedočimo nevjerojatnom paradoksu na međunarodnoj sceni: Sjedinjene Američke Države, Njemačka i Ujedinjeno Kraljevstvo, tri velike...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -