Četvrtak, 24 listopada, 2024

UŽASNA NESREĆA U SREBRENIKU: 47 ozlijeđenih, dvoje kritično

Vrlo
- Advertisement -

Četrdeset  i sedam osoba je ozlijeđeno, od kojih su dvije životno ugrožene, u lančanom sudaru u kojemu su sudjelovali autobus, dva dostavna i jedno osobno vozilo, koji se u noći na subotu dogodio nedaleko od Srebrenika na sjeveroistoku BiH.

Oko 3 sata ujutro su se, pod zasad nerazjašnjenim okolnostima, na prometnici koja povezuje Tuzlu i Orašje sudarili autobus, putničko vozilo i dva kombija. Od siline sudara autobus se prevrnuo, a osobno vozilo je uništeno.

Ubrzo nakon nesreće na mjesto nesreće stigle su ekipe hitne pomoći i vatrogasaca koji pomagali doći do unesrećenih u slupanim vozilima. Više ozlijeđenih prevezeno je u Sveučilišni klinički centar u Tuzli, a liječnička pomoć ukazana je 47 osoba.

“Dva pacijenta su u vrlo teškom zdravstvenom stanju. Zbrinuti su na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju i priključeni su na aparate za umjetno disanje”, rekla je Ersija Aščerić-Mujedinović iz službe za odnose s javnošću Sveučilišnog kliničkog centra u Tuzli.

Policijski uviđaj trajao je više od tri sata, a tek od 7 sati ujutro ponovno je uspostavljen promet između Tuzle i Orašja.

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest

14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Zašto medicinski kanabis čeka onkraj “europskog puta”?

Na sjednici Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, šef Kluba SDP-a, Saša Magazinović, ponovno je podignuo pitanje legalizacije medicinskog kanabisa,...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -