ISIL-ovci bijesni na šefove: Da bi se raznio moraš imati vezu

Fanatici koji odrubljuju glave i spaljuju žive zarobljenike žale se kako je zbog nepotizma teško “upasti” na listu za izvođenje samoubilačkih napadaIako su se davno prijavili za samoubilačke napade, borci Islamske države nikako da dobiju dozvolu šefova.

Fanatici koji odrubljuju glave i spaljuju žive zarobljenike žale se kako je zbog nepotizma teško “upasti” na listu, piše Daily Mail. Čečenski fanatici požalili su se da saudijski džihadisti favoriziraju svoje prijatelje i članove obitelj kada je riječ o bombaškim misijama. ISIL-ovac Kamil Abu Sultan ad-Daghestani tvrdi da su sve bjesniji nakon što su mjesecima čekali da se pomaknu na listi čekanja iako su u međuvremenu izvedeni mnogi samoubilački napadi.

– Akhmed al-Shishani ispričao mi je da je jedan otišao na samoubilačku misiju u Irakjer u Siriji postoji vrlo dugi red, od nekoliko tisuća ljudi – žali se Abu Sultan na internetskoj stranici Qonah.

ISIL će za godinu dana imati nuklearno oružje?

Visoki dužnosnici ISIL-a vjeruju kako će za godinu dana imati nuklearno oružje, pišu australski mediji. ISIL također prijeti Zapadu napadima koji će po brutalnosti nadmašiti sve dosadašnje. Ne kriju niti svoju želju da napadnu SAD.