Nedjelja, 28 travnja, 2024

OHR POLUDIO: Pričaju viceve o zemlji o kojoj bi se trebali ozbiljno brinuti

Must Read

OHR, institucija koja se zadnjih par godina ponaša kao satelitski ured turske ambasade u BIH počela je pričati viceve o Bosni i Hercegovini iako su masno plaćeni da rade na  njenom progresu. U zadnjem priopćenju koje su poslali razvidno je da oni pojma nemaju u kakvoj zemlji borave i kakvom se zemljom bave. Naime samo netko tko površno poznaje prilike u BIH može za nju napisati da je jedinstvena, multietnička, i suverena država. 

Ako BIH nešto nije onda nije jedinstvena. Nema teme, ideje, ili inicijative oko koje postoji minimalna naznaka jedinstvenog stava. Ako se u OHR-u pak misli na teritorijalnu jedinstvenost onda bi cijelo osoblje OHR trebalo poslati na kolektivni IQ test. Iz samog imena razvidno je da je Bosna i Hercegovina u regionalnom smislu dvojna država i sastoji se od Bosne pa onda od Hercegovine. Sama Bosna podijelljena je u dva entiteta , jedan distrikt, i 8 kantona. Hercegovina je pak podijelljena na dva entiteta i tri kantona.

O kojem jedinstvu OHR priča?

Potom kad govore o multietničnosti BIH na koju multietničnost OHR misli kada je potpuno javan podatak da se BIH etnički čisti i homogenizira znatno više nakon rata nego u samom ratu, a što je upravo OHR trebao i morao zaustaviti.

Najbizarnija teza o kojoj govore tupavci iz OHR jeste teza o suverenoj BIH. Samo postojanje OHR-a nad BiH dokaz je da BIH nije suverena no njih to ne smeta za napisati proglas. Pored toga neka zemlja da bi bila suverena mora imati kontrolu nad svojim teritorijem i biti prihvaćena od većine svojih stanovnika. Niti jedan od tih uvjeta nije ispunjen pa je priča o suverenoj BIH priča za malu djecu.

Najlakše je biti Eldar Subašić, primati europsku plaću, prdoklačiti u OHR-u i pisati priopćenja za kretena ravnog sebi. Valentina Inzka.

poskok.info

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Neonacistička austrijska mržnja prema Srbima drži slučajeve zločina Al Qaede nad Hrvatima u ladicama. Evo zašto…

Nisu to Sri htjeli niti planirali, ali sudbina povijesti je htjela da Austrija koja je počela Prvi Svjetski rat...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -