Subota, 4 svibnja, 2024

Studentska prostitucija: Ispite daju u roku, zarađuju po 700 €

Must Read

elitna kurva

Nemaju makroa, ali su manje izložene nasilju. Često su odlične studentice. Policija i sudovi nemaju podataka o studentskoj prostituciji jer ih ne bilježe kao studentice. Uz elitnu, hotelsku, agencijsku, sportsku, uličnu i mnoge druge u svim većim gradovima diljem Hrvatske u posljednje vrijeme doslovce cvijeta i studentska prostitucija.

 

 

Teško se dokazuje a i tamna brojka je velika jer se u policijsko-pravosudnoj statistici studentska prostitucija kao takva ne raspoznaje. Prostituciju koja je u Hrvatskoj ilegalna u pravilu prati svodništvo, svodinici i makroi, piše 24sataExpress.

 

Uhvate li studenticu i dokažu joj pružanje seksualnih usluga za novac, što se rijetko i teško dokazuje ako se ne radi o organiziranoj prostituciji, djevojka se samo prekršajno kažnjava. Studentice u “posao” s prostitucijom najčešće ulaze same, bez makroa kako s njim ne bi dijelile više od pola zarade.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -