Published On: Sri, ožu. 22nd, 2017

Zločin kakav se u Sloveniji ne pamti: Odrubio glavu mlađem bratu i baki, pa ih spalio u peći

Slovenski policajci ostali su u šoku kada ih je nazvao 35-godišnji muškarac i rekao da je ubio svog brata i baku. Policija se uputila u selo Stanjel, a kada su tamo stigli ugledali su šokantan prizor, piše Dnevnik.si.

Žrtve ove obiteljske tragedije bili su 31-godišnji muškarac i 80-godišnja žena.

Prema prvim neslužbenim informacijama, ubojica je sjekirom žrtvama odrubio glave, a potom ih spalio u peći. Nakon toga je očistio kuću i nazvao policiju.Šokirani mještani tvrde kako je 35- godišnjak bio miran, a što ga je nagnalo na suludo dvostruko ubojstvo tek treba okriti istraga.
Prvi susjed iz malog sela sa svega 15 kuća tvrdi kako je baka bila momcima zamjena za majku, još od rane dobi, a motiv ubojstva zasad nije poznat.

– Tijela žrtava 35-godišnjeg Marka Abrama, njegova mlađeg brata Marija i bake Marice, nađena su bez glava, u dvjema različitim sobama dvokatnice koja je pripadala ubijenoj. Počinitelj  je kriminalistima rekao da je obje glave spalio u peći nakon zločina, a prije telefonskog poziva policiji neke je tragove krvi počistio.

Žrtve su ubijene “hladnim oružjem”, vjerojatno sjekirom, potvrdili su slovenski kriminalisti koji su kao nikada bili potreseni onim što su vidjeli na mjestu zločina, makar se u svom poslu susreću sa svakakvim situacijama- navode šokirani susjedi.

Oba brata  živjela su  s bakom koja ih je i odgojila nakon što ih je u djetinjstvu ostavila majka, navode slovenski mediji, tražeći uzroke groznog zločina u možebitnim psihološkim traumama.
Neki mediji iznose pretpostavke da je u obitelji došlo do svađe oko nasljedstva, što je možda bio okidač za nezabilježeni masakr. /pogled.ba/

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer