Subota, 15 lipnja, 2024

Zašto je nemoguće prijateljstvo između muškaca i žene?

Must Read

U filmu ‘Kad je Harry sreo Sally’, Harry, kojeg je glumio Billy Crystal, tvrdio je da je prijateljstvo između muškarca i žene moguće, jer je seks uvijek negdje između, dok se Sally, koju je glumila Meg Ryan, s tom se tezom nije slagala. Novo istraživanje je potvrdilo da je Harry cijelo vrijeme bio u pravu. Evo, zašto

Žene, stiže loša vijest, ali moramo je podijeliti s vama. Znate onog sjajnog muškog prijatelja koji vam je ponudio rame za plakanje ili bio vaše društvo kad niste mogli pronaći frajera za subotnji izlazak? Onaj za kojeg ste bili apsolutno sigurni da nema nikakvih seksualnih interesa prema vama? Taj je muškarac lažljivac. Totalni prevarant.
On je čovjek kriv za izdaju prijateljstva, jer on zapravo želi spavati s vama, tvrdi Daily Mail pozivajući se na novo istraživanje čiji rezultati pokazuju da bi većina muškaraca bez problema skočila u krevet sa svojim prijateljicama.

Kad žena kaže muškarcu da joj je poput brata, onda mu, zapravo, govori kako nema šanse da ikada bude s njim. Cijeli koncept ‘ja želim da budemo samo prijatelji’ muškarcima se ne čini smislenim. Muškarci vjeruju da, ako doista uživate u njegovom društvu, ako vam se sviđa kako misli, njegov stil i smisao za humor, i ako ste oboje sami, da nema razloga da ne spavate s njim.

Godine 1989. film ‘Kad je Harry sreo Sally’ prvi je postavio pitanje mogu li muškarci i žene ikada biti samo prijatelji.
Harry, kojeg glumi Billy Crystal, tvrdio je da to nije moguće jer seks uvijek stoji negdje između, dok se Sally, koju je glumila Meg Ryan, s tom tezom nije slagala. Novo je istraživanje potvrdilo da je Harry cijelo vrijeme bio u pravu.

Studija Sveučilišta u Wisconsinu pokazala je da muškarci – bez obzira na to jesu li samci ili u vezi – privlače njihove prijateljice te da kod žena je obrnut slučaj. Jednostavno rečeno, to znači da će, ukaže li se prilika za seks, većina muškaraca prihvatiti odnos sa svojim prijateljicama. Ipak, bez obzira na to mnoge žene još uvijek vjeruju da se muškarac može nositi s prijateljstvom sa ženom bez pomisli na seks.

Mnoge će žene naivno reći da njihov prijatelj nikada o njima ne misli na taj način. Bilo bi divno kad bi muškarac mogao biti prijatelj sa ženom ne zamišljajući što bi radio u krevetu s njom. No, tada ne bi bili muškarci. Navodno muškarci misle o seksu svakih sedam sekundi. Iako je ovo vjerojatno pretjerano, da njihove prijateljice znaju kako ih doživljavaju, svakako bi se zacrvenjele, jer je za dečke prijateljstvo samo afrodizijak. Muškarac može upoznati ženu koja mu na prvi pogled nije privlačna ili nije njegov tip. No kako vrijeme prolazi, ona mu postaje sve zanimljivija, zabavnija i pametnija, te definitivno seksi.

Kada muškarac otkrije da dobra prijateljica ima seksualne osjećaje za njega, on je polaskan, no kada žene to otkrije, ona se rastuži. Za žene je prijateljstvo pitanje povjerenja; kada one kažu da se žele maziti, one se doista žele samo maziti. Kada muškarac kaže da se želi maziti, to znači da će on to tolerirati u nadi da će to dovesti do seksa.

Ali što bi muškarac trebao učiniti? Ako skriva svoje seksualne osjećaje, žene to osjećaju kao prijevaru, a ako otvori svoje srce, prijateljica će ga osuditi. Što bi dakle trebalo učiniti? Ako se takav krvi spoj dogodi, najbolje je biti iskren. Oboje se nasmijte i zaboravite. Uostalom, čemu služe prijatelji?

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Politico: EU htjela uvesti sankcije na ruski plin. Nikad nećete pogoditi koja zemlja je blokirala tu odluku

Zemlje Europske unije se jučer nisu uspjele dogovoriti o novim sankcijama protiv unosnog ruskog sektora ukapljenog prirodnog plina, navodi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -