Published On: Pet, ruj 7th, 2012

ZAOŠTRILO : “Uzurpatori volje hrvatskog naroda nemaju šanse u Širokom Brijegu”

„Znamo kako su ostavili županiju, znamo kako su došli na vlast na razini Federacije BiH, znamo da javna sredstva koriste za kupovinu glasova i promidžbu, znamo da su izdali pravašku ideju i da su uzurpatori volje hrvatskog naroda i da su jednostavno izdajnici. Zato nemaju šanse u Širokom Brijegu“, rekao je između ostalog Zdenko Ćosić predsjednik Vlade ŽZH i prvi predsjednik HDZ-a u Širokom Brijegu.

U prepunom kinu Borak predstavljeni su kandidati HDZ-a BiH za Općinsko vijeće. Među 27 kandidata su ekonomisti, pravnici, profesori, inženjeri, branitelji…

U svom iscrpnom obraćanju kandidat za načelnika i aktualni načelnik općine Široki Brijeg Miro Kraljević osvrnuo se na  suradnju s višim razinama vlasti pritom pohvalivši suradnju sa županijskom vlašću, istovremeno napomenuvši da suradnje s Vladom Federacije BiH uopće nema. „Najskuplja vozna karta u našoj općini za učenike, zahvaljujući upravo suradnji općine i županije, je svega 24 KM što je nešto više od 20 posto ekonomske cijene. Istovremeno federalna vlast u kojoj sjede nelegitimni predstavnici našeg naroda u širokom luku zaobilazi Široki Brijeg ali i cijelo područje naše županije“, istaknuo je Kraljević. Kraljević je u kratkim crtama predstavio program HDZ-a BiH za lokalne izbore. „Nema boljih od HDZ-a. Vidjeli ste kakva je bila vlast u ŽZH u prošlom sazivu, a svjedoci smo kako danas radi vlast na federalnoj razini. Mislim da stoga nije upitna pobjeda HDZ-a BiH u većini općina  gdje žive Hrvati“, rekao je u svom obraćanju Širokobriježanin Bariša Čolak visokopozicionirani dužnosnik HDZ-a BiH.

VIDI FOTO

ABCportal.info

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare