Published On: Sri, srp 25th, 2012

WHF: Najbolje će odabrati Đelo Hadžiselimović

Najbolje kratke filmove ovogodišnjeg, desetog po redu WestHerzgowina Festa, koji će se održati u Širokom Brijegu od 2. do 4. kolovoza odabrat će Đelo Hadžiselimović, jedno od najzvučnijih televizijskih imena ovih prostora, glumci Krešimir Mikić i Jadranka Đokić te redatelj Zvonimir Jurić.
O najboljim glazbenicima odlučivat će Damir Urban, koji će i nastupiti na otvaranju Festivala, Ivan Galić Ivećko, širokobriješki glazbenik te Danilo Šerbedžija, hrvatski redatelj.

Organizatori još uvijek nisu priopćili imena žirija koji bi trebao odabrati najbolju kratku priču, ali tko god da ”zasjedne” na tu dužnost, neće mu biti lako jer, kako su nam rekli organizatori i ove godine natječaju se odazvao veliki broj mladih pisaca.

Inače, deseti po redu West Herzegowina Fest, nakon demo bendova i filmova u natjecateljskoj konkurenciji, otvorit će Damir Urban & 4. Drugog dana festivala koncert će održati TBF, koji se već treći put odazivaju organizatorima WHF-a, a za zatvaranje festivala zaduženo je Hladno pivo.

Kao i svake godine, osim kratkih priča u festivalskom fanzinu, publici će se predstaviti i likovnjaci uz multimedijalni performans. I ove godine za one koji se boje da bi mogli propustiti kakav zanimljiv detalj ukoliko se odvoje od festivala, preporučuje se kampiranje uz rijeku Lišticu.

bitno.ba
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare