Utorak, 21 svibnja, 2024

NEŠTO DOBRO I OD SLUČAJA NEĐO: Pukao je Amer Bahtijar

Must Read

Amer Bahtijar, SDA-ov politički kepec metamorfoziran u SDP kožu , čovjek koji patološki mrzi sve što ne misli kao on, poznat po nacionalističkim ispadima na forumu klix.ba gdje piše pod nickom “hercegovac_pravi” i  na kojem mu je omiljeni materijal fašizacija Hrvata u BIH, pljuckanje po Poskoku i objava fotomontaža koje potom objavljuje njegov kontraobavještajni portal za Hercegovinu, ljubuski-online, čovjek koji na dan uspostavljanja nelegalne Vlade Federacije otvara slavodobitnu temu “Hrvati rješeni” na tom istom forumu, lik koji je javnosti ranijih godina bio poznat kao mladi klerofašist SDA da bi nakon par godina inkubacije i mahanja ispod suknje Seade Palavrić osvanuo pod suknjom Štefice Galić čiji je jedan od sivih eminentora konačno je,  pukao.

Tako pored Lea Pločkinića hrvatske kvazipolitičke karikature i Bošnjaci dobiše svog Lea u vidu ludog malog “antifašiste” iliti točnije najobičnijeg bošnjačkog nacionaliste Bahtijara. Pokoj mu lucidnoj duši…

 

Bahtijar: Prijete klanjem i vađenjem crijeva, pomozite nam

 

 Tekst sa sarajevo-x.com: 

Nakon što se oglasila Štefica Galić, supruga pokojnog Neđe Galića, heroja iz Ljubuškog koji je stotine sugrađana drugih nacionalnosti spasio logora i sigurne smrti, pritisak i prijetnje novinarima portala tacno.net i svima koji su učestvovali u kreiranju filma “Neđo od Ljubuškog” ne jenjavaju. Ovaj put, prema riječima Amera Bahtijara, kolege sa ovog portala, prijete im da će ih zaklati.

Piše: J. Hadžiahmetović

Već dvije sedmice traje neviđena medijske hajka i prijetnje svima koji su bliski sa Šteficom Galić i koji na bilo koji način nisu dio većine u Ljubuškom. Informacija koju smo objavili prije nekoliko dana, a odnosi se na strah tih Ljubušaka za svoje živote i živote svojih sugrađana, koji su te noći bili u općinskoj vijećnici u Ljubuškom, ispostavio se opravdanim.

Amer Bahtijar, vidno potresen, kaže kako iz MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona pojedinim tamošnjim medijima daju izjavu Štefice Galić koju je ona, nakon što je brutalno napadnuta, dala tamošnjoj policiji.

Zovnuo sam Ured komesara policije ZHK nakon čega su me spojili sa načelnikom Policije, koji je bio ljubazan. Odjednom mi je rekao ‘evo, ovaj vas treba’, u međuvremenu mu je prepričavao naš razgovor. Taj neko se javio i krenuo sa nečim nevjerovatnim. Psovao mi je ‘boga komunističkog’, govorio mi da sam ‘usrano govno iz Sarajeva’, te spominjao neke noževe kojima će nas klati. Rekao mi je i sljedeću rečenicu: ‘Tebi ćemo malo govno tim noževima vaditi crijeva. Tražili ste noževe sad ćete ih vidjeti, boga vam j…. komunističkog, ne znate vi stoko sarajevska ko smo mi'”, tvrdi Bahtijar te nastavlja:

“Molim vas, pomozite nam. Iza ovog stoje zločinci koji će nas poklati”, govori novinar portala tacno.net vidno potresen nakon razgovora sa čovjekom koji sjedi u Uredu komesara MUP-a ZHK.

U MUP-u ZHK kategorično demantiraju da je bilo ko iz ove institucije na navedeni način razgovarao sa Bahtijarom.

“Kolega koji je vodio razgovor, kao i prisutni svjedoci, s gnušanjem odbacuju tvrdnje novinara Bahtijara te su spremni svjedočiti da ništa od navedenog nije istinito. Novinara Bahtijara niko nije vrijeđao niti mu prijetio, istina je jedino da mu je kolega koji je s njim razgovarao rekao ‘kako te nije sramota optuživati nas da smo fašisti’, citirajući pri tome riječi iz tekstova objavljenih na portalu tacno.net”, kaže Damir Čutura, glasnogovornik Uprave policije MUP-a ZHK te dodaje kako je razgovor vođen pred više svjedoka i sa uključenim zvučnikom.

Štefica Galić također je predala prijavu Unutrašnjoj kontroli MUP-a ZHK. Bahtijar je dao izjavu u terenskoj kancelariji Federalne uprave policije u Mostaru, gdje su mu obećali sigurnost.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Francuska protiv saveznika, podržala sud u Haagu protiv Netanyahua

Francuska podržava Međunarodni kazneni sud (ICC) i ‘borbu protiv nekažnjivosti’, priopćilo je francusko ministarstvo vanjskih poslova nakon što je...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -