Published On: Thu, Aug 24th, 2017

Vučić poručio dječaku iz Hrvatske: Tino, treba navijaš za Zvezdu ili Partizan, a ne za Rijeku

Vučić je pokušao nagovoriti djecu da ostanu dan duže kako bi mogli prisustvovati utakmici Crvene zvezde i Krasnodara, a usput im je obećao kako će ih službeni spiker na stadionu pozdraviti pred 50.000 ljudi.
Kad su se već držali nogometnih tema, Vučić je jednog dječaka upitao za koga navija. Sedmogodišnji Tino Popović mu je kao iz topa ispalio: “Za Rijeku”, prenosi Jutarnji.hr.

To je očito bio odgovor koji nije previše oduševio srpskog predsjednika i Vučić je dječaku održao kratku lekciju:

“Za Rijeku? Tino, moraš naći neki veći i bolji klub za kojeg ćeš navijati. To moraju biti Zvezda ili Partizan, klubovi veći od Rijeke. Malo veći od Rijeke, Dinama, Hajduka. Dakle, ili Zvezda ili Partizan “, poručio je Vučić hrvatskom dječaku …, a zatim je nastavio:

” Tino da ti kažem nešto, na prostoru bivše Jugoslavije, a i šire od toga, Beograd je ljepši od svih ostalih gradova i to uvjerljivo. Veći je od Zagreba dva i pol puta, skoro tri Zagreba stanu u jedan Beograd, pet Sarajeva stanu u jedan Beograd. Računam da je Beograd tvoj grad isto koliko i Rijeka i taman da voliš najviše Beograd i Rijeku “, rekao je Vučić.