Vozačica busa u Dubrovniku vidjela dječaka kako plače pa učinila nešto divno

Vozačica dubrovačkog Libertasa Snježana Miljević oduševila je putnike autobusa koji prometuje na liniji Pile-Mokošica svojim nesebičnim potezom.

Događaj je za Dubrovački dnevnik opisala jedna njihova čitateljica.

“Danas sam se vozila autobusom i oko 11 sati je u Gružu u autobus išao ući jedan dječak, onako oko desetak godina, trčao je na autobus, nije mogao stići, ali ga je vozačica pričekala. No, prije nego je ušao, malo je posrnuo pa su mu ispale stvari. Bio je dobro, ušao u autobus, no nakon nekoliko trenutaka počeo plakati. Naime, ispao mu je mobitel. Zato je plakao. Vozačica se tada okrenula, to vidjela, zvala ga i pitala u čemu je problem. Kad je vidjela o čemu se radi ona je okrenula autobus na kružnom toku, došla ponovo na istu stanicu i uspjeli su pronaći mobitel. Dječak je tada poljubio vozačicu. Ma to je bilo prelijepo. Nitko od putnika nije se požalio, svi su bili sretni što je vozačica okrenula autobus”, opisala je nesvakidašnji događaj Dubrovčanka.

Dubrovački portal kontaktirao je i vozačicu.

“Ne znam što bih vam rekla, zaista je to nekako najmanje što sam mogla učiniti. Ma najbitnije da smo mu pronašli mobitel, moj postupak je ustvari sitnica”, skromno je zaključila ona.