Published On: Pon, lip 6th, 2016

VIŠEMJESEČNA ISTRAGA Policija razbila narkolanac u BiH

Pripadnici Federalne uprave policije (FUP) u suradnji s više policijskih agencija uhitili su u BiH 12 osoba te su pretresli više objekata u akciji suzbijanja raspačavanja narkotika koju provode u suradnji s više ureda državnog odvjetništva u BiH

Kako je priopćeno iz FUP-a, akcija je provedena nakon višemjesečne istrage na području Tuzle, Kladnja, Brčkog i Zvornika.

Po nalogu nadležnih sudova, započeti su pretresi na 15 lokacija u četiri grada te je uhićeno dvanaest osoba koje se sumnjiče za proizvodnju i stavljanje u promet droge.

Policija je u pretresima pronašla i oduzela izvjesnu količinu opojnih tvari te oružje i streljivo, vage za precizno mjerenje i druge predmete koji se dovode u vezu s raspačavanjem droge.

Nakon pretresa uhićene osobe će, po navodima iz FUP-a, biti privedene u službene prostorije Federalne uprave policije radi kriminalističke obrade, nakon čega će biti predane državnom odvjetništvu.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>