Četvrtak, 18 srpnja, 2024

VIDEO U Barceloni uhićeno 16 članova “bosanskog klana”, nasilno iz BiH odvodili žene

Must Read

U zajedničkoj akciji španjolske policije i Europola u Barceloni je uhićeno 16 pripadnika tzv. “bosanskog klana” koji su osumnjičeni za trgovinu ljudima i organizirani kriminal.
Uhićeni se terete da su nasilno iz BiH odvodili žene, neke i maloljetne, da bi za njih krali u turističkim područjima Španjolske.

Organizacija koju čine članovi obitelji se smatra da je organizirala trgovinu ljudima i razmjenu iz jednog grada u drugi za iznose od 5.000 eura.
U tijeku akcije je evidentirano devet maloljetnih osoba koji su zatečeni u jako lošim higijenskim uvjetima. Uz pomoć krivotvorenih dokumenata osobe su iz BiH dolazile do Španjolske. Žrtve trgovine ljudima su završavale u Italiji, na jugu Francuske ili u Španjolskoj, javlja N1.
Sumnja se da su muškarci bili posvećeni pljačkama, posebno putničkih vozila i kampera, dok su žene džeparile. Organizirana grupa je imala jasno definirane uloge članova, kao i zadatke./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto Zelenski odjednom želi Rusiju na sljedećem ‘mirovnom samitu’?

Razumijevanje političkih odluka kijevskog režima može biti prilično izazovno, djelomično zato što se te odluke zapravo donose u Washingtonu....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -