UPOZORENJE: Austrijska Styria krenula je u huškačku propagandu protiv Srba i Hrvata u BIH

ČINJENICE:

  1. Dodik nije bahat. Političar je dogovora i dijaloga i živopisnog je karaktera. Predlaže rješenja za probleme u BIH u nastojanju da makne austrijske i britanske kolonizatore iz naše zemlje. Hrvati su u BIH toliko potlačeni da mu čak ne mogu ni pomoći. On ne želi da srpski narod u BIH doživi sudbinu našeg naroda i način na koji se bori protiv tirana je zadivljujući.
  2. Dodik nije četnik. Štoviše četnička stranka pod kontrolom UK obavještajne službe poziva na njegovo uhićenje i nasilnu smjenu.
  3. Dodik nema milijune na računu, to su UK i OHR navodi koji služe ničemu. Pozvao ih je nekoliko puta da dokažu njegovu korupciju. Nisu to učinili.
  4. Dodik ne prijeti krvoprolićem na Balkanu. Stotine je puta naglasio da Srbima ne odgovara nikakav sukob i da će OHR i USA ambasada sami srušiti BIH, što oni uporno čine.
  5. Autor teksta  na  austrijskom portalu “24 sata nacizma” zove se Emir Asipi.
  6. 24 sata imaju sjedište u Austriji. Samo par kilometara južnije od mjesta gdje se rodio Adolf Hitler.
  7. Austrija je majka svakog jačeg koljiva na Balkanu. Ona je autor srpskohrvatske mržnje.Direktno je poticala krvoprolića među Hrvatima i Srbima i u Prvom i u Drugom i u ovom posljednjem ratu.
  8. Najveći strah Austrije je dijalog Srba, Hrvata, Slovenaca, Bošjnaka i stvaranje jake i stabilne zajednice država ili barem Ugovora južno od Alpa.
  9. Italija i Austrija, kao i Njemačka nikada neće dozvoliti stvaranje Slavenske Italije, Njemačke, Austrije na Balkanskom poluotoku.Ta zemlja bila bi prevažna i presnažna na globalnoj sceni.
  10. Stoga im je neizmjerno važno da Zagreb za Balkan bude ono što je Kijev za Istočne Slavene.Mjesto u kojem će se gušiti svaki proces pomirenja među slavenskim narodima.

 

Podrška Dodiku, smrt fašizmu, smrt fašistima iz 24 sata i Styrie – Podupirateljima UK četnika.

Bog dao zdravlja svakome onome tko danas kupi 5 brojeva 24h, zapali ih i objavi video na Tik Toku.