Subota, 15 lipnja, 2024

Učitelj u Kaknju ZABRANIO roditeljima da u CIPELAMA uđu na roditeljski sastanak

Must Read

4. rujna u 11:00 sati u OŠ “Rešad Kadić” područna škola Krševac, roditelji su pozvani na roditeljski sastanak pri čemu su roditelji sa istog “vraćeni”.

Međutim, roditelji ističu da se učitelj Admir Gačić  i sam šetao u cipelama dok je roditelje prinudio da roditeljskom sastanku prsustvuju bosi, da bi se i sam izuo nakon što su roditelji tražili da se ovaj incident iznese školskom odboru.

Naime kada su roditelji došli na roditeljski sastanak na koji su pozvani, sa vrata škole su “vraćeni”, zbog “novog” parketa po kojem se kako je rekao učitelj Admir Gačić ne smije hodati u obući te da je jedino rješenje da se izuvaju pri ulasku u školu

Dalje kako jedan roditelj navodi, nakon izuvanja konstatovao je “Eno Vam Zenica, neka sam se ja Vas riješio” jer dotični učitelj je stanovao u Varalićima dok trenutno stanuje u Kaknju.

Kako nam je rekla naša čitateljka  N. H. (ime poznato redakciji), učitelj je vrijeđao pa je bila prinuđena napustiti sastanak, pri čemu ona smatra da je takav čin poniženje i uvreda.

Veći dio prisutnih roditelja su šutnjom promatrali ovaj incident u strahu na  budućnost ocjenjivanja u nastavku školovanja.

bosonogi kakanj2

Kakanj-x/DEPO PORTAL – BLIN/a.k.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NATO osniva misiju koja će pomoći i osposobljavati Ukrajinu

Ministri obrane NATO-a sastat će se danas u Bruxellesu na drugom danu razgovora o formaliziranju potpore transatlantskog saveza Ukrajini. Zemlje...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -