Published On: Sri, sij 20th, 2021

UBOJSTVO USRED LJUBAVNE PREPIRKE: “On je volio mene i ja sam voljela njega”

Federalni tužitelj Dragan Stupar kazao je na sjednici da je riječ o klasičnom ubojstvu te zatražio da se prvostupanjska presuda ukine i vrati sudu u Mostaru na ponovni postupak.

Također je kazao da ukoliko se ipak prihvati kvalifikacija djela, zatražio je da se Hindić izrekne veća kazna zatvora, izvjestio je Dnevni avaz.

Odvjetnica Nada Dalipagić koja zastupa Sunitu Hindić, kazala je da je sud u Mostaru pravilno ocijenio da je da je smrt Nine Ivankovoića prouzročena iz nehata.

Također je kazala da je kritičnog dana, 4. listopada 2019. godine bila s društvom u “Vili Ivanković” te da se konzumirao alkohol i kokain.

Hindić i Ivanković su bili sami kada je došlo do prepirke jer je Ivanković bio ljubomoran.

Došlo je do koškanja nakon čega je ispaljen metak.

Dalipagić je napomenula da je Ivanković izvadio pištolj iz ladice i gurno ga u ruke Suniti nakon čega je slučajno opalio.

Sunita Hindić je, prema njenim riječima, odmah obavijestila ostale prisutne o tome šta se dogodilo i pozvala Hitnu pomoć.

Dalipagić je zatražila da se žalba odbaci kao neosnovana, a Hindić se slomila nakon što je upitana ima li nešto za  dodati:

Ni u jednom trenutku nisam imala namjeru ubiti Ninu Ivankovića niti bih to ikada učinila. On me je volio i ja sam njega voljela, bili smo duže vrijeme u ljubavnoj vezi što smo u počeku krili jer je on bio oženjen, a bila je i ogromna razlika u godinama. Na kraju on više nije želio da to krijemo, skupa smo se javno pojavljivali, bolje rečeno bili smo stalno skupa i svugdje me predstavljalo kao svoju djevojku. O našoj vezi potvrdili su svi saslušani svjedoci, pa čak i Ninin sin koji je radio u restoranu. U trećem mjesecu 2019. godine ostala sam trudna s Ninom, ali sam nažalost imala spontani pobačaj zbog čega smo oboje bili jako nesretni. O tome sam dostavila Sudu medicinsku dokumentaciju. Ne bih to nikad nikom učinila, a kamoli Nini, voljela sam ga, bili smo zajedno u ljubavnoj vezi skoro godinu dana. Nikad mi to ne bi palo napamet – kazala je Sunita Hindić danas u Vrhovnom sudu FBiH

Na upit sutkinje: “Dobro, znači smatrate navode žalbe neosnovanim i smatrate da se ona kao takva odbaci“, Hindić je kratko rekla „Da“, izvješćuje Avaz.

Podsjetimo, Sudsko vijeće Županijskog suda u Mostaru kojim je predsjedavao Elis Sultanić izreklo je u kolovozu prošle godine presudu Suniti Hindić (21) iz Travnika za ubojstvo mostarskog biznismena Nine Ivankovića (55) u njegovom ugostiteljskom objektu ‘Villa Ivanković’ na Buni kod Mostara.

Ona je osuđena na tri i pol godine zatvora. Sudsko vijeće Županijskog suda je ovo kazneno djelo okarakteriziralo kao ubojstvo iz nehata. Na ovu presudu tužiteljstvo je uložilo žalbu.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>