Ponedjeljak, 15 travnja, 2024

U MUCI SE POZNAJU JUNACI: RS i Široki Brijeg podržali reprezentaciju BIH

Must Read

5140fdb53fb6e505a367bb07eb6aad64 (1)Koliko god bilo loših, u ovoj zemlji, napokon, počinju se događati i ljepši, odnosno normalni događaji. Na putu na listopadsko Svjetsko prvenstvo u Meksiku državni tim beskućnika Bosne i Hercegovine u malom nogometu podržali su iz Širokog Brijega, ali po prvi put i iz Republike Srpske.Naime, Općina Doboj donirala je bh. reprezentaciji 6.000 KM za sudjelovanje na Prvenstvu, dok je Uprava Nogometnog kluba Široki Brijeg za cijeli tim osigurala tenisice.

„Dva igrača u timu su sa naše općine, ali bez obzira na to i u budućnosti ćemo podržavati ovaj i slične projekte, koji doprinose stvaranju ljepših uvjeta za život omladinaca, te pozitivnih promjena i iskustava u njihovim životima“, rekao je Obren Petrović, načelnik Općine Doboj, poručivši reprezentativcima:

„Sretno nam se vratite kući u Bosnu i Hercegovinu sa ili bez trofeja svjetskog prvaka“.

I u reprezentaciji zadovoljno trljaju ruke pred put „preko bare“.

„Još ranije Ministarstvo kulture i sporta Federacije BiH, predvođeno ministrom Salmirom Kaplanom, uplatilo nam je iznos od 7.000 KM koje smo dobili putem Javnog poziva. Ovom prilikom zahvalili bi se svima koji su nam pomogli, te se nadamo da ćemo se iz Meksika vratiti sa zapaženim rezultatom“, istakao je Elmedin Škrebo, izbornik reprezentacije beskućnika BiH.

SCsport

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Blokirali smo oglase izdajničkog DC-a Mate Granića

Jer novcem se može kupiti sve i svakog u RH. U HercegBosni ne može. I nemoj da nam netko smeće...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -