Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

Tužiteljstvo priprema nove optužnice zbog terorizma

Must Read

Nakon preuzimanja dužnosti vršiteljica dužnosti glavnog tužitelja BiH sazvala je sastanak Udarne grupe, kako bi se odredili prioriteti rada i djelovanja policijskih i sigurnosnih agencija u borbi protiv terorizma.
Na sastanku, na kojem su sudjelovali rukovoditelji i predstavnici policijskih i sigurnosnih agencija s razine države i entiteta, razgovarano je o tekućim aktivnostima i suradnji agencija u borbi protiv terorizma i sprječavanju i prevenciji terorističkih aktivnosti.
U Tužiteljstvu BiH se do kraja godine očekuju nove optužnice za kaznena djela terorizma a u vezi s odlasima na strana ratišta Sirije i Iraka, priopćeno je iz Tužiteljstva BiH.
Također, na sastanku je istaknuta važnost suradnje BiH s partnerskim agencijama u regiji i svijetu, u borbi protiv terorizma, te prevencije i sprječavanja aktivnosti koje mogu imati veze s terorizmom.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -