Srijeda, 24 travnja, 2024

TUNIŽANKE U SIRIJI: Imaju seksualne odnose s 20, 30, 100 boraca u ime ‘džihada al-nikaha’, a zatim se vraćaju trudne…

Must Read

Brojne Tunižanke otišle su u Siriju voditi tzv. ‘sveti seksualni rat’, džihad al-nikah, da bi utažile seksualne potrebe islamskih boraca, izjavio je tamošnji ministar unutarnjih poslova Lotfi Ben Jeddou pred nacionalnom skupštinom, prenosi AFP.

‘Imaju seksualne odnose s dvadeset, trideset, sto’ boraca u ime ‘džihada al-nikaha’ (svetog seksualnog rata) te se potom ‘vraćaju trudne’, izjavio je ministar.

Institucija džihad al-nikaha, navodi se u saopćenju, dozvoljava vanbračne seksualne odnose s više partnera, a neki vođe selefista smatraju je legitimnim oblikom svetog rata.

Tuniske novine govore o stotinama žena koje se nalaze u Siriji, iako sam ministar nije dao preciznu brojku. Samo je izjavio da je oko 6.000 mladih Tunižana spriječeno prilikom odlaska u Siriju od marta kada je preuzeo funkciju.

U tu je svrhu pojačao granične kontrole na aerodromima da bi zaustavio mlade Tunižane na putu prema Siriji. Čak je i otvorena službena istraga o posebnim ‘mrežama’ preko kojih mladi odlaze u Siriju, a osnovana je i ‘krizna ćelija’ sa ciljem ‘nadgledanja terorističkih aktivnosti na granicama zbog porasta selefijskog ekstremističkog pokreta’.

depo / tportal

0 0 votes
Article Rating
- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Tko nam to predlaže rezoluciju o Srebrenici?

Službeno to su Njemačka i Ruanda. No praktično, to je SR Njemačka. Zemlja koja u ovoj priči ima dvojak...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x