Utorak, 28 svibnja, 2024

Treća konferencija mladih u BiH

Must Read

U Banjoj Luci je sinoć otvorena Treća konferencije Mladih Bosne i Hercegovine, koja će se ove godine istovremeno baviti umjetnošću i demokratskim vrijednostima.

Na otvaranju Konferencije prisutnima su se obratili predstavnici Udruženja građana “Benevolentia”, generalni menadžer Aleksandar Dragićević, izvršna direktorica Sonja Kesić i kreativni producent Konferencije Borislav Buljić.

Oni su sudionicima, voditeljima radionica i gostima predstavili dosadašnje projekte i rad organizacije, te plan i program Konferencije.

Tijekom pet dana Konferencije realizirat će se glazbena radionica, radionica za fotografiju, kao i radionice filma, kreativnog pisanja i liderstva.

Tijekom Konferencije, 30 sudionika iz cijele zemlje, osim umjetničkog dijela programa, proći će i edukativni dio koji obuhvaća teme omladinski aktivizam, demokratske vrijednosti, spolna ravnopravnost, rješavanje konflikata i slično.

Na svečanom zatvaranju Konferencije 24. kolovoza javnosti će biti prezentirani kreativni radovi i nastupi sudionika Konferencije.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Mladić razbijenom bocom pokušao ubiti 59-godišnjaka na Trgu bana Jelačića

Hrvatska policija je uhitila, a zatim i hospitalizirala 18-godišnjaka koji je sinoć oko 23 sata na središnjem zagrebačkom trgu,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -