Utorak, 28 svibnja, 2024

Svi posjetitelji Mladifesta u Međugorju na jednoj fotografiji

Must Read

Ovogodišnji 23. po redu međunarodni festival mladih „Mladifest“, koji održan je od 30. srpnja do 6. kolovoza 2012. godine u Međugorju, posjetilo je više od 80 000 posjetitelja i mladih vjernika svih nacija iz cijelog svijeta.

Svi su oni posjetili ovaj duhovni događaj kako molili, pjevali, upoznali nove prijatelje, i ono što je najvažnije, pronašli mir u svojoj vjeri.

Po prvi puta, ove godine je snimljena najveća fotografija „Mladifest-a“ ikada i na kojoj se svi posjetitelji mogu označiti. I ne samo sebe nego i označiti svoje prijatelje, te sve to podijeliti preko Facebook-a. Fotografija je nastala spajanjem više fotografija kako bi postigli širinu kadra, ali i mogućnost  povećanja i prepoznavanja osoba na njoj.

Jeste li bili na „Mladifest-u“? Mi smo bili!http://www.taggium.com/panorame/mladifest2012/

Taggium je najnovija usluga koja omogućuje označavanje posjetitelja događaja koristeći gigapixelne panorame i povezuje ih sa Vašim facebook profilom. Usluga je idealna za promociju događaja, festivala, disco i noćnih klubova, kafića…

Više o Taggium-u saznajte na www.taggium.com

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Mladić razbijenom bocom pokušao ubiti 59-godišnjaka na Trgu bana Jelačića

Hrvatska policija je uhitila, a zatim i hospitalizirala 18-godišnjaka koji je sinoć oko 23 sata na središnjem zagrebačkom trgu,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -