Published On: Sri, sij 20th, 2021

TRAŽIJA JE SAMO AUTOGRAM A DOBILA JE… : Divna gesta Josipe Lisac desetogodišnjoj obožavateljici

U svojoj bogatoj karijeri glazbena diva Josipa Lisac dobila je brojna priznanja za svoj rad i od struke i od publike, no čini se da su joj najdraža upravo ona koja stižu od njezinih najmlađih obožavatelja.

Ovih se dana tako na društvenim mrežama pohvalila pismom koje je dobila od jedne 10-godišnjakinje, prenosi Vecernji.hr.

– Draga Josipa, ja sam iz Belišća. Imam 10 godina i prvi put sam vas vidjela kad ste pjevali himnu. Najdraža pjesma mi je “Što me čini sretnom”. Čak sam ju naučila napamet mada baš ne znam pjevati. Vidjela sam vas i na RTL Direktu. Pitala sam baku zna li za vas. Rekla je da zna i da je voljela vaše pjesme još u osnovnoj školi. Moj učitelj Zdravko vas isto obožava – napisala je Josipi jedna od njezinih najmlađih obožavateljica.

– Jako vas volim i molim vas da mi pošaljete svoju sliku s autogramom – zamolila ju je na kraju i oduševila glazbenicu koja je poslala puno pozdrava djevojčici, njezinoj baki i učitelju Zdravku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Josipa Lisac (@josipa_lisac)

 

– Ovo je sve – napisala je Lisac uz objavu, a u komentarima se javila i osoba bliska djevojčici koja je bila oduševljena Josipinom gestom.

– Anja je izvan sebe od sreće što ste objavili pismo zajedno sa učiteljem Zdravkom i bakom!! Puno hvala! – stoji u komentaru.

– Ovo je dokaz da ste bezvremenska žena i umjetnica – nadovezao se još jedan obožavatelj.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>