Published On: Sub, pro 15th, 2018

TOMISLAVGRAD: Sva raspoloživa mehanizacija angažirana na čišćenju snijega

Sva raspoloživa tomislavgradska mehanizacija i resursi za čišćenje lokalnih prometnica od snježnih nanosa u vlasništvu općine i privatnika je terenu.

– Gotovo sve čime raspolažemo je na terenu. Za sada je većina lokalnih prometnica prohodna ali otežano dok se preostale čiste – kazao je za Fenu koordinator za održavanje lokalnih prometnica općine Tomislavgrad Srećko Perić.

Na području nekih naselja mještani se sami organiziraju u čišćenju puteva.

– Svi lokalni putevi od jučer stalno se čiste, jer snijeg koji ne prestaje padati i vjetar koji puše zakratko opet stvore nanose snijega i prometnice postanu neprohodne – dodao je Perić.

Napominje kako se gradske ulice od jutros čiste strojevima komunalnih poduzeća, ali da im dosta otežavaju parkirana vozila.

Također, električna energija od jutros nije dostupna potrošačima oko Buškog jezera u općini Tomislavgrad, a povremeni prekidi evidentirani su u naseljima oko Roškog polja.

Višesatni zastoj nastao je danas oko 11 sati na prometnici Tomislavgrad – Posušje, ispod Mesihovine, a kako se doznaje iz PU Tomislavgrad, promet se trenutno odvija ali otežano./HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare