Published On: Ned, tra 7th, 2013

TO SU TI VELIKI HRVATSKI STRATEZI I INTEGRIŠE: 2km zračne linije od Perecije, ne znaju tko je Živko Budimir

Zdravko Tomac  Obraćeni, već godinama se Hrvatima u BIH prodaje kao dobar poznavatelj njihovog pitanja u BIH nudeći im svoje obraćeničke knjige. Loš, Lošiji, Lošo, lik koji se smatra globalnim geostrategom, najvećim u Pereca također se često zna pohvaliti geostrateškim teorijama i procesima velikih sila , posebno Amerike, nad sudbinom Hrvata u BIH. A onda ih Živko Budimir, također obraćenik na bošnjački nacionalizam i veliki geostrateg Armije BIH, posebno bugojanske jedinice,  kupi za jednu čitlučku marendu. I dovede u hotel, da mu malo natakare legitimiteta. I dok svaki Hrvat koji  imalo drži od sebe na spomen Živka Budimira i ustašoidne pravaške bagre u BIH instinktivno dobije nagon za povraćanjem Tomac i Lošo s takvima jedu. Fini neki tolerantni ljudi.
U organizaciji HKDU-a  Čitluk, u nedjelju 7. travnja u 19 sati i 30 min, u  Hotelu “Brotnjo“ u Čitluku, održati će se predstavljanje dokumenta  “Strateška  polazišta za oslobođenje Hrvatske od unutarnje agresije – Oluja 2“ – Domovinskog stožera ZZH.
Dokument će predstaviti: general Marko Lukić, predsjednik Zavjeta za Hrvatsku, admiral Davor Domazet-Lošo, ravnatelj Domovinskog stožera, general Živko Budimir, prof. dr. Zdravko Tomac, potpredsjednik Domovinskog stožera i Ivan Vekić, pomoćnik ravnatelja Domovinskog stožera i bivši ministar MUP-a RH.