Published On: Čet, sij 31st, 2013

Tko sve nije odolio hercegovačkom šarmu?

Hercegovci su nadaleko poznati po svom šarmu, a nisu im odoljele ni velike estradne zvijezde iz susjednih zemalja. Najpoznatija javna osoba koja je pala na šarm Hercegovaca svakako je Severina koja je bila u vezi s poduzetnikom iz LjubuškogMilanom Lučićem. Nije poznato koliko je par bio u vezi, a trag njihove romanse zabilježen je na videu eksplicitnog sadržaja koji je bio jedan od najgledanijih pornografskih snimaka na ovim prostorima. Za vrijeme afere Lučić je bio oženjen i imao je troje djece.
Ljepota i šarm Mostarke Ornele Vištice koja trenutno glumi u seriji ‘Larin izbor’ bili su fatalni za hrvatskog glumca Andreja Dojkića. Par je prohodao nedugo nakon što je Dojkić prekinuo vezu s Petrom Sanader, kćerkom Ive Sanadera. Ornela i Dojkić su bili u vezi pola godine, a prekidu je navodno kumovala treća osoba.
Poznati hrvatski glumac Amar Bukvić je pao na čari crnokose ljepotice iz StocaAlme Vukičević. Stočanka koja se bavi PR-om i glumac u vezi su par mjeseci, a glumac je otkrio kako je to bila ljubav na prvi pogled.
Manekenku i bivšu miss Hrvatske Ivanu Delač osvojio je poduzetnik iz Širokog Brijega Ivica Đolo. Par je u braku već sedam godina, a imaju petogodišnjeg sina Nou. Ivana i Ivica žive u Zagrebu, a na odmor redovito putuju u Hercegovinu.
Hercegovci su bili neodoljivi i za hrvatske manekenke Iris Androšević i Jelenu Bosančić. Obje su sudbonosno ‘Da’ izgovorile Hercegovcima; Iris poduzetniku Mariju Pinjuhu, a Jelena mladom pjevaču Josipu Ivančiću. Mario i Iris imaju dvojicu sinova, a Jelena i Josip prošle su godine dobili sinčića Tomu.
Bljesak.info