Published On: Thu, Oct 8th, 2015

TAKO JE GOVORIA PAJSIJE: Rusija će razoriti Tursku, zauzeti Istanbul i izbiti na Perzijski zaljev

Ovo je sažetak proročanstva koje je izrekao starac Pajsije, grčki pravoslavni monah sa Svete Gore.

Starac Pajsije je predvidio Turskoj puno problema u bliskoj budućnosti. On istina, ne govori o ruskom sudjelovanju u sukobu u Siriji, ali ističe ulogu Rusije u velikim ratovima koji će zahvatiti Bliski Istok.Nakon toga, Rusi će u velikom ratu sa zapadnim silama ipak biti natjerani da se povuku natrag, a Istanbul će predati Grcima.

“Uz rusku intervenciju i poslije pregovora između velikih sila, Carigrad (Istanbul) će, iz nekih razloga, ponovo biti vraćen Grčkoj jer će ovaj potez koristiti velikim zemljama.”

Jednom časniku visokog ranga je predvidio: “Ja ću se upokojiti i neću moći da te vidim na paradi, kada s Grčkom vojskom budeš umarširao u Istanbul.” Ovo znači da će se to dogoditi u bliskoj budućnosti, za života i prije umirovljenja tog časnika. Podsjetimo da je starac Pajsije preminuo prije 21 godinu, pa ne ostaje puno vremena za ispunjenje ovog proročanstva.

“Turska vojska će se razviti, pa će postati i agresivna da će u jednom trenutku izaći s tvrdnjom da neki susjedni Grčki otoci  pripadaju njima dok svi narodi dobro znaju da je to potpuno pogrešno i bez osnove.”

“Kada turska flota otpočne sa opkoljavanjem nekih grčkih otoka i zađe šest milja, nažalost, biće potpuno uništena. Ali to neće biti urađeno od nas. To će biti početak kraja … “

“Poslije tog ozbiljnog sukoba između Grčke i Turske, veliki i razorni će rat izbiti između Rusije i Turske. U početku, Turci će misliti da su pobijedili, ali Rusi će se uključiti u borbu i na kraju će u stvari oni pobijediti, pa će zatim uzeti Istanbul-Carigrad koji će se naći u njihovim rukama. Ali, iz nekog razloga i oni će biti prisiljeni ga predaju. “

“Engleska i SAD vratit će nam Istanbul-Carigrad”, poručio je starac Pajsije svojim Grcima.

“Crkva Aja Sofija ponovno će postati grčka poslije toliko godina”.

“Turskoj će biti najteže. Od Turskog  stanovništva jedna trećina vratit će se tamo odakle su potekli u dubinu Turske, jedna trećina će biti pošteđena jer će postati kršćani i posljednja trećina nažalost izginut će u tom ratu. “

“Turska će se razdijeliti na tri – četiri dijela. Mi (Grci) uzet ćemo našu zemlju, zemlja koja je u prošlosti bila naša, Armenci će uzeti svoje, a Kurdi, također, će uzeti svoje. Kurdski problem je u tijeku. To će biti urađeno, ne sada, ali uskoro, kada ova generacija političara u Turskoj podnese ostavku i zemljom zavlada nova generacija “.

Pajsije je ovo prorekao prije oko 25 godina.

“Turska će izvršiti još jedan napad i to samo na Grčku, ali Grčka neće uopće imati gubitke. Ono s čime ćemo se suočiti je glad za nekoliko mjeseci. Dakle, pokušajte nabavite mali komad zemljišta i na njemu nešto uzgajate, tako da se možete nositi s tim teškim razdobljem “, poručio je starac Pajsije grčkom narodu.

Rođen u Kapadokiji, preminuo u Solunu – Starac Pajsije je rođen 25. srpnja 1924. godine u maloazijskom selu FARAS u Kapadokiji, na jugoistoku Turske. Upokojio se 12. srpnja 1994. godine i pokopan je na groblju Svetog Jovana Bogoslova, u Sureti, Solunu. Kanoniziran je od strane Grčke pravoslavne crkve u siječnju 2015. godine.

“Kada na televiziji budete češće nego ranije slušali da su odnosi između Turske i Grčke postali napeti u vezi podjele teritorijalnih voda između dvije zemlje, rat je iza ćoška.”

“Zatim slijedi napad Turske na Grčku, dok će Rusi napasti Tursku sa sjevera iz svojih razloga. Tada će se uključiti i druge europske zemlje i to SAD, Francuska, Italija i još drugih šest do sedam država, koje u ovom dijelu imaju interesa i također pretendiraju na turski dio zemljišta. “

“Grčka vlada će donijeti odluku da ne šalje snage. Naša (grčka) vojska ostat će samo na granici. I to će biti veliki blagoslov da nećemo slati vojsku jer svaka zemlja koja bude imala sudjelovanje u tom ratu pretrpjet velike će gubitke. “

“Kada Turska bude počela vode Eufrata koristiti za navodnjavanje, bit će znak da je došlo vrijeme za taj veliki rat.”

Inače, Turska je već počela koristi vode Eufrata za navodnjavanje.

“Poslije tih vrlo nesretnih događaja, Rusija će nastaviti rat i izbiće sve do Perzijskog zaljeva, ali će biti zaustavljena od trupa iz Jeruzalema. Zatim će zapadne sile reći Rusima da povuku svoje postrojbe iz tih područja; to će naime trajati koliko traje period uzgajanja kupusa, što znači 6 mjeseci.

Rusija, međutim, neće povući svoje snage. A onda će zapadne sile početi okupljati trupe u želji da napadnu Ruse. Bit će veliki masakr … Biće veliki rat, globalni i Rusi će biti gubitnici. Gradovi će postati favele. Mi, Grci nećemo sudjelovati u tom globalnom ratu. “