Published On: Čet, lis 17th, 2019

SVJETSKE TV KUĆE MOGLE BI S DRONOVIMA U BIH:  Već dva dana vozač sivog Golfa uspješno bježi policajcima

Zbog jednog “esksperta” za volanom BIH postaje hit u krugovima ovisnika za adrenalinom. Ne samo u BIH. Naime forumi koji se bave autoutrkama prevode tekst iz Avaza u kojem se opisuje slučaj lika koji već 48h uspijeva nasamariti policijske organe u BIH. Hoće li država BIH nakon što ga ulove, i naplate mu kaznu, istome ponuditi suradnju s policijom? Budući da se radi o očitom znalcu za sutrašnji lov na lopove? Ili isti mora biti tatin sin ili član partije da isti posao dobije?

I dalje traje potraga za vozačem misterioznog Golfa 4 koji je jučer izbjegao sve patrole i umakao policiji iz dvije županije.

Nakon velike policijske potjere na području Lepenice kod Kiseljaka, tijekom koje je blokirano nekoliko naselja, vozač Golfa 4 za kojim su tragali uspio je pobjeći, a i nakon opsežne potrage i dalje nema ni traga ni glasa od vozača.

U trenucima je potraga ličila na neke filmske scene. Golf je uspješno izmicao policajcima, iako su bili relativno blizu da uhite osumnjičenoga. No, vozač im je ipak uspio pobjeći u obje županije.

-Radi se na pronalasku vozila. Sve patrole su na terenu. Moralo bi negdje da se pojavi, ili u SBŽ ili u Sarajevskoj županiji – rekli su Avazu iz policije.

Uz vozača je, kako neslužbeno saznaju, bila još najmanje jedna osoba. On je zaobišao sve patrole i zasjede policija u Srednjobosanskoj i Sarajevskoj županiji te se za njim još traga.

Špekuliralo se da je riječ o pijanom vozaču, ali iz MUP-a SBŽ imaju jake indicije da je u pitanju ukradeno vozilo koje se povezuje s pljačkom bankomata u Kreševu, “Konzumove” prodavnice u Konjicu i još nekim kaznenim djelima.

Sumnja se da se radi o počiniteljima koji su odgovorni za više krađa počinjenih diljem Federacije BiH.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare