Published On: Sub, lis 27th, 2018

Svijet ponekad ima smisla; klinci su naučili znakovni jezik kako bi omiljenom domaru koji ne čuje otpjevali ‘Sretan rođendan’

Djeca u vrtiću koji djeluje u sklopu Osnovne škole Hickerson u Tullahomi u Tennesseeju napravili su divnu i preslatku stvar povodom rođendana njihova domara, gospodina Jamesa. On je, naime, gluh, a oni su samo za njega naučili izvesti pjesmu Sretan rođendan uz pomoć znakovnog jezika.

Domar je 60. rođendan navršio u utorak. Na početku videa vidimo kako gospodin James ulazi u prostoriju, a klinci, uz pomoć odgojiteljica Amy i Alysse te medicinske sestre Angele koje su ih i naučile znakovni jezik, počinju pjevati pjesmicu.

JAKO JE POVEZAN S KLINCIMA

Kada gospodin James shvati da klinci, osim što pjevaju, pokazuju i riječi znakovnim jezikom postaje vidno ganut. Ravnatelj škole kaže da je simpatični domar njihov djelatnik već 15 godina i kako je jako povezan s klincima.

“Gospodin James uči ponekad djecu znakovni jezik, uči ih pristojnom ponašanju i kako se ponašati prema drugim ljudima”, rekao je za Fox17. Njegovu posebnu rođendansku čestitku do sada je vidjelo preko 400 tisuća ljudi, uz komentar kako su im klinci vratili vjeru u ljude i bolje sutra.

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare