Srijeda, 29 svibnja, 2024

SVE ČINE SAMO DA SE BABO NE VRATI? Prodaje se imovina Agrokomerca

Must Read

BIHAĆ – Porezna uprava Federacije BiH-Kantonalni porezni ured Bihać u petak će u Bihaću putem javne aukcije izvršiti prodaju zaplijenjene imovine poreznog obveznika dužnika “Agrokomerc” d.d. Velika Kladuša zbog naplate dužnih javnih prihoda.

Nakon procjene rezultata prve akcije, ukoliko Odbor za aukciju ocijeni opravdanim, taj dan obavit će se druga aukcija. Predmet prodaje je poslovni objekt kompleks Farme purana Bajrići Cazin u vrijednosti od 397.756 KM.

Na peradarskoj farmi nalazi se sedam peradarnika i portirnica sa sanitarnim čvorom. Farma purana nalazi se u naselju Bajrići-Stijena udaljenom 200 metara od regionalnog puta.

Javna prodaja imovine poreznih obveznika dužnika je jedna od mjera koje Porezna uprava FBiH (PUFBiH) poduzima u postupku prisilne naplate dužnih poreznih obveza, kao krajnje mjere nakon što se iscrpe svi načini naplate poreznih obaveza, koje nisu izmirene u propisanim rokovima, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Porezne uprave FBiH.

bitno.ba
- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -