Published On: Pon, velj 25th, 2013

Stravična nesreća: Mladi par slavio kupovinu automobila i sa njim otišli u smrt

Ana Veljković (29) i Bojan Knežević (30) poginuli su u noći između petka i subote u teškoj prometnoj nesreći u Ustaničkoj ulici u Beogradu. Nesreća se dogodila kad je Knežević, iz zasad nepoznatih razloga, „opelom” sletio s kolovoza i udario u stup.
– Momak je, kako se sumnja, vozio velikom brzinom. Iznenada je izletio s puta i najprije udario u prometni znak. Od siline udarca „opel” se okrenuo za 180 stupnjeva i omotao se oko stupa – piše Kurir.
Polovni automobil u kojem su stradali nesretni mladić kupio je nekoliko sati ranije. Zbog toga je pozvao Anu da zajedno izađu u grad da proslave.
Otišli su u jednu kavanu i malo su popili. Tragedija se dogodila pri povratku kući. Da zlo bude veće, jedan Kneževićev prijatelj koji je bio s njima u provodu, ali je išao svojim kolima, svratio je da jede i u povratku naletio na sudar!
Prizor na mjestu udesa šokirao je Kneževićevog prijatelja. Automobil je bio potpuno smrskan, a unutra su bila zaglavljena tijela njegovih prijatelja. Knežević je već bio mrtav.
Odmah je pozvao Bojanovu obitelj i obavijestio ih što se desilo. Bili su očajni. Na lice mjesta ubrzo su stigli Hitna pomoć, policija i vatrogasci.
Ana je bila teško ozlijeđena. Vatrogasci su morali da isjeku vozilo kako bi je izvukli iz automobila. Djevojka je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar.
Veljkovićeva je bila u teškom stanju. Lječnici  su dali sve od sebe kako bi je spasli. Podlegla je ozljedama četiri sata poslije prometne nesreće.