Subota, 15 lipnja, 2024

Što Nadrealisti misle o Neletovom pokušaju?

Must Read

Vijest o snimanju novog serijala Top liste nadrealista u Srbiji,iznenadila je javnost u našoj zemlji. Jedan od aktera predratnih epizoda jedne od najpopularnije televizijske emisije na ovim prostorima, bio je Boris Šiber koji u Neletovom potezu ne vidi ništaloše.

”Neka snima, zakonom nije zabranjeno šaliti se i nasmijavati ljude. Koliko znam, Nadrealiste nije zabranjeno snimati, svako to može raditi pa tako i Nele. O tom projektu znam samo iz medija, s Neletom se nisam čuo negdje od februara 1992. godine i nismo ni u kakvim odnosima”, govori Šiber za portal Radiosarajevo.ba.

Ni ostali članovi orginalnog sastava sarajevske Top liste nemaju ništa protiv Neletovog projekta, a Zenit Đozić sumnja da će se serijalsnimati pod imenom Top liste nadrealista.

Boris Šiber

”Nemam nikakav poseban komentar jer u novinama se piše sve i svašta. Volim čuti dobar humor odakle god dolazio. Mislim da Nele ne bi koristio ime Top liste nadrealista u bilo kojem svom projektu, i daproducenti ugled i reputaciju našeg  serijala vješto koriste kaopromotivni trik. Top lista je bila jedan geografsko – historijsko – umjetnički fenomen, koji je vezan za jedan određeni prostor, isuština se jednostavno ne može promijeniti na takav način”, kazao jeZenit Đozić za portal Radiosarajevo.ba.

Elvis J. Kurtovich smatra da je prošlo vrijeme humorističkih serijala i da bi im pametnije bilo snimiti tursku seriju!

Elvis J. Kurtovich (FOTO: Arhiv, Radiosarajevo.ba)

Mislim da je u pitanju trik producenata i da se serija neće tako zvati. Nekad davno vidio sam plakat za nastup Whitesnakea Puli ili negdje drugo na jadranskog obali, pisalo je Whitesnake bezDavida Coverdalea. Ne znam zašto ali nisam otišao mada volim njihove pjesme”, prisjeća se Elvis.

Nele Karajlić za snimanje ”Novih Nadrealista” skupio je brojnu ekipu srbijanskih glumaca, a prve epizode emitovaće se do kraja godine.

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Politico: EU htjela uvesti sankcije na ruski plin. Nikad nećete pogoditi koja zemlja je blokirala tu odluku

Zemlje Europske unije se jučer nisu uspjele dogovoriti o novim sankcijama protiv unosnog ruskog sektora ukapljenog prirodnog plina, navodi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -