Četvrtak, 18 srpnja, 2024

Šta je Duje za Frljića? Ništa, sin tamo nekog agresorskog generala…

Must Read

U svakom trenutku  od Tačnovaca, očekujemo osudu fizičkog nasilja nad Dujom Šantićem, i imena onih koji su ga napali,  budući da su se Tačnovci istakli u osudi svakog nasilja ali i u pronicljivosti oko detekcije napadača. Dok čitamo na njihovom portalu Frljićeve analize koja mu je stranka točno dirala posteljinu, nadamo se da će u svakom trenutku ekipa Tačnovaca izići s podatkom tko je i kako je pretukao Šantića. I s kojim motivima. Oni su se do sada pokazali kao eksperti za naknadana tumačenja žrtvi. Doduše u početku je to bilo teško.

Nekad su govorili da je žrtvu napalo šest ljudi da bi se na kraju ispostavilo da je bila jedna. Al su s vremenom postali tačniji. U svakom slučaju, nema razloga da ne vjerujemo Tačnovcima. Sačekajmo još koju sedmicu da se usuglase stavovi…

Jer nema logike baviti se zastrašivanjem u Rijeci, a ne napisati niti jedan članak o sinu nestalog generala, koji je premlaćen nakon što se usudio prozvati državu, za sistemsko prikrivanje ubojice.

Taj nestali general eto nije čak niti rušio Stari Most. Branio je Bihać, tukao se s četnicima dok je Dudaković bio među četnicima, pa nema smisla da patriotskiji mediji ne podupru Duju.

Dakle Tačnovci, pera u ruke. Mi neznamo ništa bez vas. Mi glupi skroz.

Poskok.info

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto Zelenski odjednom želi Rusiju na sljedećem ‘mirovnom samitu’?

Razumijevanje političkih odluka kijevskog režima može biti prilično izazovno, djelomično zato što se te odluke zapravo donose u Washingtonu....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -