Published On: Sub, stu 17th, 2012

SRBIJANSKA PJEVAČICA DUNJA ILIĆ: Zašto sam preselila u Sarajevo i prešla na islam?

Kontroverzna srbijanska pjevačica je za televiziju “Hayat” otkrila zašto se preselila iz Beograda i kako se do sada snašla u Sarajevu. Pjevačica se također u ovom intervjuu dotakla i svojih poroka i medija koji su je zbog toga prozivali. Otvoreno i bez zadrške “šefica podzemlja” govori o sebi i svom životu. Pogledajte intervju! Na pitanje novinarke Hayata zašto je svi doživljavaju i nazivaju skandaloznom, pjevačica je odgovorila da sebe ne može tako opisati. – Ono što u principu svi rade, ja radim javno. Priče oko droga su zaista smiješne. Ja se nikada nisam drogirala. Da sam popila, izašla sa društvom, jesam naravno.

Nisam ni promiskuitetna, nisam imala puno momaka u životu. Nema tu kod mene nikakvog skandala, samo što sam ja uvek o svemu tome pričala javno – rekla je Dunja Ilić i dodala da je zbog svog života koji je živjela na ivici morala da mijenja iz korijena svoj život. U ovom intervjuu Dunja Ilić također govori o svojim stavovima o prostituciji i istospolnim brakovima.

Pogledajte intervju Dunje Ilić: VEZANI TEKST: VIDEO/ NOVA STANOVNICA SARAJEVA: Srbijanska pjevaljka Dunja Ilić zbog poroka prešla na islam

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare