Published On: Pon, srp 15th, 2019

Snima se film o ‘Dream team Babe’: U centar Ljubuškog su sinoć upale na motorima

Zanimljiva večer održana je sinoć u gradskom parku u Ljubuškom, a kako i ne bi bila kad je organiziraju najvitalnije hercegovačke bake „Dream team babe“.

Večer tradicijskih napjeva i plesova u kojoj su sudjelovali prijatelji ove pjevačke skupine započela je atraktivnim dolaskom naših baba, koje su uz pomoć članova Moto kluba Bigeste na scenu stigle na motorima.

Bila je to jedna od scena koja je bila ranije dogovorena radi snimanja dugometražnog filma o ovoj pjevačkoj skupini, koje filmska ekipa snima posljednjih mjeseci, navodi Radio Ljubuški

Večer je započela uz prigodan blagoslov kojeg je prisutnima podijelio humački župnik fra Ljubo Kurtović poželjevši svim sudionicima ugodno druženje.

U programu večeri uz Dream team Babe sudjelovali su HKUD Sv.Ante Cim, Kud Sv.Ante Humac, guslar Marko Čolak, gangaši iz Gruda, Neretvanski bećari, HKUD Radišići, Nada Mihić i Ana Turkalj iz Karina, Ivan Vidić i prijatelji.

Uz tradicionalne domaće napjeve, gangu, bećarac, putničko pjevanje, na sceni su se mogle čuti i brojne šaljive pjesme, vidjeti plesovi zapadne Hercegovine, koreografija Ere sa onoga svijeta…

Na kraju večeri uručene su zahvalnice i darovi svim sudionicima i svima onima koji pomažu rad ove skupine, a članovi skupine Dream team babe najavile su nove nastupe i iznenađenja koje pripremaju u skoro vrijeme.

Pjevačku skupinu na kraju večeri pozdravila je i misionarka časna sestra Andrijana Galić koja im je uručila prigodan dar.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare