Utorak, 25 lipnja, 2024

Slavlje u Jablanici nakon što je RH kanader ugasio vatru

Must Read

Selo Jablanica, mjesto u kojem su 90-ih Hrvati etnički počišćeni, i unutar kojeg su se događali neki od najvećih ratnih zločina nad Hrvatima u BIH, o kojima javnost u RH nema pojma, budući da nije popularno bilo priopćavati o njihovim zločinima koliko o našima, selo koje nema Neđu od Jablanice, prije par dana proslavilo je gašenje zadnjeg požara. Antifašistička mladež izišla je iz katakombi na svjetlo dana proslaviti novu slobodu. Iako su mogli gasiti vatru. Da su htjeli. Il smjeli. 

 

Dakle nakon što je agresorski hrvatski kanader pogasio buktinje po Jablanici na ulicama je zavladalo općenarodno veselje. Na ovom videu možete vidjeti čak i pripadnike turske manjine kako pozdravljaju dolazak oslobodilačke hrvatske vojske, koju od milja zovu i agresorskom:

Pitanje je samo zašto RH avijacija nije kanaderima zalijevala po Jablanici, Konjicu i Bugojnu 90-ih. Kad već nije smjela bombarderima. U to divno oslobodilačko  vrijeme Zolja, Zukana i Mlaća.

Nije vrag da se nije znalo. A nije ni tih par kilometara zračne linije bio baš neki put za prevaliti.

 

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

PA COOL: Vahida Velić je djevojka iz našeg kraja a radi u svemirskoj agenciji!

Vahida Velić, zaposlena u Europskoj svemirskoj agenciji (ESA), svojim životnim putem i postignućima nadahnjuje mnoge. Danas se ova inženjerica...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -