Ponedjeljak, 22 srpnja, 2024

Škoda Auto u 2017. isporučila više od 1,2 milijuna vozila

Must Read

Škoda auto je u 2017.-oj godini postigla prodajni rekord. Isporuke u protekloj godini su porasle za 6,6 %, ukupno 1.200.500 (2016: 1.126.500). Četvrti put zaredom ŠKODA prodaje više od 1 mil. vozila. Pored „bestsellera“, modela OCTAVIA, značajne prodajne rezultate je postigao i model SUPERB kao i novi SUV modeli, KODIAQ i KAROQ.

“2017. godina je za marku ŠKODA bila najuspješnija godina u 122-godišnjoj povijesti. Ovo nam daje motivaciju da postižemo sve veće i jače ciljeve. Hvala kupcima što su se odlučili za marku ŠKODA. Protekla godina je pokazala da je marka ŠKODA na dobrom putu po pitanju ostvarenja strategije 2025. Nadamo se da ćemo u narednim godinama oduševiti naše kupce sa novim proizvodima i tehnološkim dostignućima”, kazao je generalni direktor marke ŠKODA Bernhard Maier.

Alain Favey, odgovoran za prodaju i marketing marke ŠKODA dodaje: „Za popularnost naših modela i za dobru prodaju zaslužna je naša snažna prodajna mreža. Širom svijeta su ovlašteni ŠKODA partneri napravili sjajan posao, oni su stub našeg uspjeha.“

U prosincu marka ŠKODA sa 107.500 isporučenih vozila postiže najbolji prodajni mjesečni rezultat u povijesti dugoj 122 godine. U poređenju na prosinac 2016.-te godine marka ŠKODA je ostvarila rast od 19,2%.

U Bosni i Hercegovini marka ŠKODA u BiH je isporučila gotovo 1.600 vozila u 2017. čime je ostvarila tržišni udio od 19%.

Najprodavaniji model u BiH je Octavia, a prodajnim rezultatima snažno su doprinjeli još i modeli Fabia i Rapid.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Užas u Daruvaru: Muškarac ubio pet osoba u domu za starije i nemoćne

Petero ljudi ubijeno je danas u Domu za starije i nemoćne osobe u Mažuranićevoj ulici u Daruvaru, javlja mojportal.hr. Kako...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -