Published On: Uto, ruj 14th, 2021

Severina proganja Porfirija? Pogledajte što mu je navodno pisala

“Pope, pope, družiš se s krimosima”, samo je jedna poruka koju je Alo objavio, navodeći da su ostale “toliko odvratne i proste da ih ne žele objaviti”, piše Alo.rs.

Iz tog razloga Porfirije je, tvrdi navedeni portal, sve prijavio Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske koje je pokrenulo izvidne radnje.

“Uznemiravanje (iako bi se punim pravom moglo reći proganjanje) počelo je u veljači, neposredno nakon Porfirijevog izbora. Severina je poruke slala na hrvatski broj koji je patrijarh koristio dok je bio mitropolit zagrebačko-ljubljanski i boravio u Hrvatskoj. On nije reagirao sve do prije tri tjedna, kada je pjevačica, vidjevši da on ne odgovara i da je čak prestao gledati poruke, počela zvati taj broj”, piše srbijanski tabloid.

Isti navodi, pozivajući se na zagrebačke izvore, kako je patrijarh Porfirije u tužilaštvu primljen na najvišoj razini te je cijeli slučaj shvaćen vrlo ozbiljno.

Pišući o motivima za ovakve postupke, Alo navodi, kako oni vjerojatno potiču iz mržnje zbog dobrih odnosa Milana Popovića i Porfirija.

Također, srbijanski portal navodi, kako se pjevačica i njezin menadžment o svemu nisu oglašavali.

Dnevnik.ba

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x