Published On: Čet, lip 21st, 2012

SDP: Tihić se ponaša po Miloševićevom modelu, ako nastavi čeka ga tužba

“S obzirom da je Sulejman Tihić u današnjem intervjuu nastavio iznositi neistine na račun SDP-a dužni smo reagovati i ispraviti krive i netočne navode”, stoji u priopćenju SDP-a BiH, kojeg prenosimo u cjelost:

“Tihić očigledno više ne može sakriti očaj zbog činjenice da on i njegovi ljudi iz SDA nakon 22 godine neće više obnašati vlast. U spomenutom intervjuu on je zapravo pokušao objasniti neobjašnjivo i obraniti neobranjivo.

Koliko je to daleko otišlo najbolje dokazuje tvrdnja da su se svi urotili protiv njega i SDA. Od Lagumdžije, Čovića, Dodika, Radončića, veleposlanika zapadnih zemalja, Bruxellesa, Washingtona, do Moskve.

Po Miloševićevom isprobanom modelu “ceo svet je protiv nas” Tihić pokušava od sebe napraviti žrtvu sveopće zavjere, te najavljuje da će radi:”obrane BiH putovati na sastanak lidera u Bruxelles”.

Osim toga, ponovo podlo i zlonamjerno Predsjedniku SDP-a pokušava podmetnuti Keljmendija, koji nikada ništa u životu nije imao s tim čovjekom. U isto vrijeme u stranačkom rukovodstvu SDA sektor sigurnosti i dalje suvereno vode ugledni članovi SDA, veterani crne liste SAD-a.

Ukoliko Sulejman Tihić i dalje nastavi s ovim i sličnim podmetanjima, čeka ga tužba zbog pokušaja širenja bezočnih laži.

Dužni smo podsjetiti Sulejmana Tihića da SDP dio svojih predizbornih obećanja nije ispunio zbog očitih opstrukcija SDA i upravo zbog tih opstrukcija, čija je kulminacija bila odbijanje proračuna, SDP više nije bio spreman gubiti vrijeme te smo odlučni u funkcioniranju nove parlamentarne većine”.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare