Srijeda, 29 svibnja, 2024

HERA IZETBEGOVIĆU: Kakiš ko foka Bakire, otpepaj od Trećeg…

Must Read

HERA – hercegbosanska republikanska alternartiva, sve popularnija antiteroristička gerilska skupina osnovana kao odgovor na terorizam države BIH nad Hrvatima u njoj poslala je otvoreni tefter Bakiru, sinu Alijinom. Proglas prenosimo u cjelosti.

 

 

HERA – hercegbosanska republikanska alternativa, pripremajući se za proslavu velikog praznika Dana antifašističke borbe, primjetila je na rubu logike i razuma nesuvisao populistički govor sina Alijinog u kojem je dotični sin zvučao i kao da nije sin Alijin. Alija je naime bio mudar političar dok iz Bakira govori najjeftiniji populizam.

Rječima SDA je patriotska stranka koja se bori za interese Bošnjaka i SDA će uvijek biti na  braniku patriotizma i protiv Trećeg entiteta Bakir, sin Alijin, pokazao je kako je upitna informacija tko mu je ćaća.

Pod jedan: Treći entitet je suštinsko pitanje opstanka BIH. Onaj tko je za Treći taj voli BIH. Onaj tko je protiv Trećeg taj je rušitelj BIH. Trećim entitetom BIH bi po prvi put u svojoj povijesti postala suverena država budući da bi na taj način bila prihvaćena od većine svojih građana.

Bošnjaci i dan danas bolje žive unutar Trećeg entiteta nego unutar Prvog bošnjačkog. To zna i sami Bakir koji po Sarajevu fućka Bošnjake protiv Trećeg dok istovremeno privatnu babovinu ulaže u Međugorje i čitlučku regiju.

Za posjeta HercegBosni Bakir zna da su bošnjačke kuće u njoj bogatije i uređenije nego bošnjačke kuće u njegovoj avliji.

Zato HERA poziva Bakira, sina Alijinog da prestane unositi razdor među naša dva komšijska naroda i da svoje unutarbošnjačke političke rasprave ne radi preko Trećeg entiteta.

Treći entitet nije bio nit će biti Bakirov. Pravo na Treći nije pravo koje se tiče bošnjačkog naroda niti će to pravo Hrvati od Bakira i sličnih tražiti.

HERA zaključuje da je Bakirovo plašenje Trećim, vlastitog naroda, antipatriotski čin. Čin jeftinog dnevnog političarenja budući da sam Bakir zna kako je samo tako uređena BIH, jedina moguća, jedina prosperitetna i jedina po mjeri sva tri naroda i svih građana BIH. Uspostavom Trećeg, došlo bi do gušenja nacionalističkih partija i stvaranja moderne i demokratske BIH. Upravo stoga je Treći prijetnja Bakiru jes smisao postojanja SDA time prestaje.

HERA je u konačnici zaključila da bi za bošnjački narod u globalu bilo promićurno da prestanu birati političare koji kake ko foke.

Sinn Fein! Mi Sami! – stoji na kraju priopćenja HERE.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -