Nedjelja, 14 travnja, 2024

SBB: SDA povezana s teroristima, Tihić postao glasnogovornik ratnomafijaške hobotnice

Must Read

Bosnu i Hercegovinu na crnu američku listu dovela je SDA, jer se dva njena aktualna visoka dužnosnika, Bakir Alispahić i Hasan Čengić, na njoj godinama nalaze zbog veza s terorizmom i islamskih radikalizmom. Još gore, jedan je i dalje član Glavnog odbora SDA, a drugi predsjednik SDA- ovog Odbora za sigurnost i šef aktualnom ministru sigurnosti gospodinu Sadiku Ahmetoviću, stoji u priopćenju Saveza za bolju budućnost.U priopćenju se dalje navodi:

-Kada je organizirani kriminal u pitanju, nisu SBB ili SDP doveli BiH na službeno prvo mjesto u Europi po korupciji, nego dvojac SDA-Stranka za BiH i oni koji su pokrali Tuzlansku banku, UNITIC, htjeli rasprodati „Elektroprivredu BiH“, uništili „Krivaju“, prodali „Željezaru“ za 1 KM i stotine drugih uspješnih kompanija.

Panika da će predsjednik SBBBiH nastaviti s upornim istrajavanjem da se razrješe politička ubojstva, Nedžada Ugljena ili Joze Leutara, te sa scene ukloni bošnjačka državna mafija nepotrebno se prenosi i na gospodina Tihića. On se od nesuđenog reformatora SDA očito pretvorio u glasnogovornika jedine preživjele ratno – mafijaške hobotnice u regiji, a to su interesne strukture Bakira Izetbegovića i Harisa Silajdžića.

SBB BiH stoga poziva opljačkane građane i sirotinju koju je proizvela politika SDA- SBIH da se počnu politički organizirati oko reformskog bloka SDP- SBB kako bi cifra nezaposlenosti od 53 posto, javne kuhinje i ministarska pljačka, te montirani procesi postali prošlost jedine nam domovine, kaže se u priopćenju SBB BiH.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

OZBILJAN APEL BIRAČIMA: Ne dajte da nas porobe. Bog vidi, Granić-Plenković ne. Naši očevi bit će ponosni, djeca zahvalna

Mnogi strahuju kad su izbori. Umjesto da biraju slobodno, slobodnom voljom i mišlju - ne vodeći se pritom strahom...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -