Published On: Sri, lip 13th, 2012

Hercegovke među najljepšim Hrvaticama, priznanje iz Slavonskog Broda (FOTO)

Još jedno priznanje da su Hercegovke među najljepšim Hrvaticama ovog puta stiglo je iz Slavonskog Broda. Naime u tom slavonskom gradu održana je smotra folklora ‘Šokadijo sve ti je na glasu’ na kojoj je nastupilo 19 KUD-ova a među njima i HKUD Kočerin iz Širokog Brijega. Nakon same smotre održana je i Revija hrvatskih narodnih nošnji na kojoj je nastupila i Petra Martinović (HKUD Kočerin) u hercegovačkoj narodnoj nošnji. U konkurenciji 31. djevojke Petra je je izabrana drugom pratiljom što je jako razveselilo članove kočerinskog KUD-a.
-Izuzetno smo počašćeni nastupom i pozivom u Slavonski Brod, doživjeli smo fantastičnu dobrodošlici i u Hercegovinu smo donijeli prekrasna iskustva i dojmove. Sve je upotpunio uspjeh naše Petre kao i pobjeda Hrvatske nad Irskom. Treba spomenuti i ljude porijeklom iz Hercegovine koji žive u Brodu i njihov srdačan prijem našeg društva kao i cjelokupno druženje- rekao je za ABCportal Marinko Mikulić predsjednik HKUD-a Kočerin.

Da HKUD Kočerin obiluje ljepoticama potvrđuje i činjenica da je Matea Kožul, također članica društva izabrana za najljepšu djevojku FBiH.

ABCportal.info

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare