Published On: Pon, ožu 20th, 2023

NE RADI SE SAMO O OTIMAČINI PREDSJEDNIČKOG UREDA: Evo u kojim će sve zemljama umjesto Hrvata i Daytona ideju Alijinog Šerijata promovirati diplomati Uzurpatori

Na sjednici Predsjedništva BiH izabrani su novi diplomatski predstavnici BiH u svijetu, a protuhrvatski i protuustavni član Predsjedništva BiH, Željko Komšić, izabrao je protuhrvatske diplomate koji će uzurpirati pozicije koje bi, da je pravednog izbornog zakona, popunili kadrovi Hrvatskog narodnog sabora.

Komšić je, kako je objavio portal Banjaluka.net, za veleposlanika u Turskoj je izabrao Dragana Mihaljevića.

Sven Alkalaj, radikalni Komšićev kadar (poznat po podršci Iranu) koji se predstavlja kao Židov i Hrvat, ovisno od potrebe, bit će veleposlanik u SAD-u.

Šef misije pri NATO savezu bit će Vanja Filipović. Slavko Matanović bit će veleposlanik u Jordanu, a Dario Novalić u Sloveniji,

Danka Savić bit će šefica misije BiH u međunarodnim organizacijama smještenim u Austriji dok će veleposlanik u Japanu biti Mato Zeko.

Također, srpska članica predsjedništva na prijedlog Predsjednika RS izabrala je veleposlanike iz srpske kvote.

Tako će novi veleposlanik u Rumunjskoj biti Milorad Živković, put Mađarske će Biljana Gutić Bjelica, u Srbiju će Aleksandar Vranješ, dok će Siniša Bencun u Austriju.

Novi šef misije BiH u UN u Ženevi trebao bi biti Bojan Vujić, dok će šef misije BiH pri Europskoj uniji biti Obrad Kesić.

Siniša Berjan izabran je za novog veleposlanika BiH u Kini, dok će u ured u Grčkoj ići Dragan Vuković.

Za veleposlanike u Sjevernoj Makedoniji izabran je Dragan Jaćimović, veleposlanstvo u Švicarskoj bit će rezervirana za Boru Bronzu, dok će veleposlanica BiH u Poljskoj biti Koviljka Špirić.

Tu su još i Duško Kovačević, kao veleposlanik u Izraelu, Aleksandar Bogdanić u Kanadi, Aleksandra Mičić u Bugarskoj.

Listu bh. diplomata koji su izabrani iz srpskog naroda zatvaraju Bojan Đokić, kao veleposlanik u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Tatjana Telić kao konzul u Čikagu i Vera Sajić kao konzul u Stuttgartu.

Denis Bećirović, bošnjački član Predsjedništva BiH za veleposlanike je izabrao: Damira Arnauta (Njemačka), Osmana Topčagića (Velika Britanija), Erola Avdovića (Belgija), Zlatka Lagumdžiju (Ujedinjeni narodi ), Harisa Bašića (Vijeće Europe), Amiru Arifović-Harms (Italija), Anesu Kundurović (Danska), Elma Kovačevia-Bajtal (Hrvatska)./R. I./HMS/

Kako Klix.ba saznaje praksa kriminaliteta se nastavlja u Komšićevom uredu. Iako je nedvojbeno utvrđeno da je krivotvorila vlastiti CV, u kojem je tvrdila da od obrazovanja ima svršen Fakultet u Mostaru, iako isti nema svršen,  Martina Mlinarević će dobiti drugi mandat na mjestu ambasadorice u Češkoj, kao i Branimir Jukić u Crnoj Gori. Što će reći da će se tvitanja nastaviti u slučaju Mlinarević dok će Jukić moći nastaviti ispijati kavu u Bristolu, nakon što ilegalno, tj bez znanja BH službi iz Crne Gore, uđe BIH s hrvatskom putovnicom. A straž će mu lijepo teći. Život je sjajan kad si Komšićev.

Inače, zahvaljujući činjenici da je BIH kolonija u kojoj vlada ravnoteža straha između tri nacionalne opcije ova teritorija ne poštuje Bečku konvenciju te imena kandidata redovno cure prije dobivanja agremana. Što će reći da sama “Država” ne poštuje međunarodno propisane obveze i diplomatske običaje iako u šali voli da se naziva državom. 

guest
nije obvezno
25 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Izmetbegović

Odlično,sejdo i dalje rastura ovu nazadnu nakaradnu bih šaljući sumnjive muslimansko-ruske neuke pot.uri.ce😂😂sejdo jetrico naša.

Anonimac

Izgleda terapija ne djeluje izmete ghovno jedno retadirano, hitno kod popa Sime da te pricesti u pusinama.

Neumska džamija bez torpeda

Komšo, peederu, vidiš da te raja prezire – jedino te osuunećeni dječaci još trebaju.

Republika Shqiptare e Kosovës

Kako Komišić prezirala raja, kada ima duplo više glasovi nego što bošnjaki katoljici sa dve domovnica živilo u Bosna i posrana Hercegovina?

HR🇭🇷HBojovnik

Mir ,marvo.

Neumska džamija bez torpeda

Komšo je najogavnije biće koje je Bosna u zadnjih 600 godina izrodila!

Komšić je NEOPOOTURICA 🙁 !

Anonimac

U suru otomanska bakljavo.

Dimitrije Pantić

Eh, Donbas, Donbas, stara hrdjo! Doći će vam jednom iz guuzice u glavu mada i tad biće kasno za sve. Biće vam očajno i krivo kad jednom bude sve raspakirano i obznanjeno da je Željko Komsic sav svoj opus gradio i sve poteze činio pod upustvom SDA i Bakira Izetbegović. Mnogo se kod njiha zadužio i totalno je slijep pored svog kriminala i korupcije u režiji SDA. Dobro-uštimanog glumca ili lutku na pozornici da zabavlja dzematlije.

Kiseljak

Ha ha to ti mislis.Svi ambasadori su mu na mjestu posebice Milinarevicka i Sven Alkajal na velikim funkcijama

Sigismund Tomašević Kotromanić - Ishak-beg Kraljev

Martina Mlinarević će dobiti drugi mandat na mjestu
ambasadorice u Češkoj
_____________________________

Čestitke našoj dragoj Marini na reIzboru za novu / staru ambasadoricu u Češkoj.
PoNosni smo na tebe Marina !!

2 months ago zadnji put uredio Sigismund Tomašević Kotromanić - Ishak-beg Kraljev

Sama tvoja ironija kojom dolivaš sol na ranu BiH Hrvatima
kazuje o kakvoj personi je riječ!
Osoba manjeg karaktera od Sejde Komšića!
To je isto veliki uspjeh.
Znam da kod vas bih muslimana koji se od 93′ odazivate
na ime “bošnjak” karakter nije jača strana,
ali gos Konaković pokazuje da vas ima i sa karakterom.
Što daje šansu ovom protektoratu da opstane kao država.
Inače vi sljedbenici “riđobradog” doveli bi nas u situaciju da
živimo u naj siromašnijoj zemlji sa najviše prof.doktora!?

Patriota

Sejdo je patriota svoje zemlje u kojoj se rodio.Na tvoju nesreću nije tupan

Zrinski

Da mi je samo znati gdje je izvoriste tih islamskih ekstremista. O banditu Sejdi vise ne vrijedi trositi rijeci.

Anonimac

Dzamija i hodze.

Boss

Komšić je za veleposlanika u Turskoj je izabrao Dragana Mihaljevića.

Sven Alkalaj bit će veleposlanik u SAD-u.

Martina Mlinarevic u Ceskoj, Branimir Jukic u CG.

Sve sami fundamentalisti i nelegitimni Hrvati. Po HDZ testu ‘legitimnosti’ naravno.

Dimitrije Pantic

Komsicev izbor veleposlanika uglavnom govori vise o vama Bosnjacima. Krono i alkos Zeljko Komsic odabrao kronu i alkoholicara Svena Alkalaja za mjesto veleposlanika. Krpa nasla zakrpu. Ne zna se koji je vise pijan od trenutka i prilike. Sven Alkalaj, koji je po potrebi i “Jevrej” i “Hrvat,” koji prezire i mrzi u.zpovce iako ima hrvatsko drzavljanstvo i domovnicu. Za koji vrag pokusavate da imate neku koristi od necega sto mrzite ili prezirete. Nikakvi ste ljudi.

Vladimir Putin is wanted !!!

Sven Halkalaj nije etnički Hrvat, on ima vikendicu u Hrvatskoj, domovnicu je stekla na kriminalac način ! Prvi motiv mu je bio da ne plaća porez na vikendicu te da može putovati kao čovjek ! Ostalo je došlo samo po sebi, uslijed svoje gramzivosti i pokvarenosti prihvatio je ulogu janjičara, telala terorističke organizacije koja vlada tzv iŠLJAMskom državom piH !
Na potezu je Hrvatska vlast, upravni sud Hr odnosno upravni postupak vezano za kazneno djelo lažnog predstavljanja preko nelegalno stečenog Hr dokumenta !

Vladimir Putin is wanted !!!

Na sve ovo naša ministrica sa potrebama Gordana Grlica se ponaša ograničeno džentlmenski prema svom tzv kolegi a na štetu sunarodnjaka iz piH za koje se navodno zalaže !!!
Najduža granica. . . bla bla bla !!!

Vladimir Putin is wanted !!!

Kako, pa ovi iz hdz a kažu da su pobijedili, iz hrvatskog hdz kažu također da smo.pobjednici, da su se oni založili za Schmok ove odluke kod postizbornog zakona, da sa zagovornici, prijatelji, naj duža granica, k urac, palac. . .

FRANO-MARXISTA.

ETO VIDIŠ,STEPINČEVSKI KATOLICI NAZIVAJU ,OVOG KOMŠIĆA SEJDOM,,A ON JE ODABRAN, NE OD ISLAMSKE VEČINE ,NEGO OD VČINE LJUDSKIH BIĆA ,KOJI ČINE NEKI SUSATAV ODNOSA.

Banovina Hrvatska🇭🇷

⚠️ISIL⚠️Al qaeda⚠️WTC⚠️11 09 2001⚠️

FRANO-MARXISTA.

POŠTOVANA REDAKCIJU ,A GDJE SKLONIŠTE ONAJ MOJ ,PREĐAŠNJI KOMENTAR ZA KOJEG STE RAŽILI NEKO OBILJEŽJE,KOJE JA NISAM RAZUMIO ,PA SAM, SE RUŽNO ODAZAVOO,,ISPRAVLJAM I POVLAČIM IZREČENO,NEPRISTOJNO.

Banovina Hrvatska🇭🇷

⚠️ISIL⚠️Al qaeda⚠️WTC⚠️11 09 2001⚠️

Kiseljak

wc ljevo odma pored vrata

Bošnje banda terorista

svena Alkalaja ste do sad trebali optužiti i uhapsiti barem 10 puta.JEr je prekršio ovlaštenja kao predstavnik u UNu,Glasao je kako on hoće nekoliko puta a nije pitao predsjedništvo za mišljenje.Zato u MZ misla da smo uveli sankcije Rusiji,a nismo hahahaha.Ali koliko vidim Hrvati ni riječi o tome znači vama se svidja kad vas Sven alkalaj predstavlja u USAu.

2 months ago zadnji put uredio Bošnje banda terorista