Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

NE RADI SE SAMO O OTIMAČINI PREDSJEDNIČKOG UREDA: Evo u kojim će sve zemljama umjesto Hrvata i Daytona ideju Alijinog Šerijata promovirati diplomati Uzurpatori

Must Read

Na sjednici Predsjedništva BiH izabrani su novi diplomatski predstavnici BiH u svijetu, a protuhrvatski i protuustavni član Predsjedništva BiH, Željko Komšić, izabrao je protuhrvatske diplomate koji će uzurpirati pozicije koje bi, da je pravednog izbornog zakona, popunili kadrovi Hrvatskog narodnog sabora.

Komšić je, kako je objavio portal Banjaluka.net, za veleposlanika u Turskoj je izabrao Dragana Mihaljevića.

Sven Alkalaj, radikalni Komšićev kadar (poznat po podršci Iranu) koji se predstavlja kao Židov i Hrvat, ovisno od potrebe, bit će veleposlanik u SAD-u.

Šef misije pri NATO savezu bit će Vanja Filipović. Slavko Matanović bit će veleposlanik u Jordanu, a Dario Novalić u Sloveniji,

Danka Savić bit će šefica misije BiH u međunarodnim organizacijama smještenim u Austriji dok će veleposlanik u Japanu biti Mato Zeko.

Također, srpska članica predsjedništva na prijedlog Predsjednika RS izabrala je veleposlanike iz srpske kvote.

Tako će novi veleposlanik u Rumunjskoj biti Milorad Živković, put Mađarske će Biljana Gutić Bjelica, u Srbiju će Aleksandar Vranješ, dok će Siniša Bencun u Austriju.

Novi šef misije BiH u UN u Ženevi trebao bi biti Bojan Vujić, dok će šef misije BiH pri Europskoj uniji biti Obrad Kesić.

Siniša Berjan izabran je za novog veleposlanika BiH u Kini, dok će u ured u Grčkoj ići Dragan Vuković.

Za veleposlanike u Sjevernoj Makedoniji izabran je Dragan Jaćimović, veleposlanstvo u Švicarskoj bit će rezervirana za Boru Bronzu, dok će veleposlanica BiH u Poljskoj biti Koviljka Špirić.

Tu su još i Duško Kovačević, kao veleposlanik u Izraelu, Aleksandar Bogdanić u Kanadi, Aleksandra Mičić u Bugarskoj.

Listu bh. diplomata koji su izabrani iz srpskog naroda zatvaraju Bojan Đokić, kao veleposlanik u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Tatjana Telić kao konzul u Čikagu i Vera Sajić kao konzul u Stuttgartu.

Denis Bećirović, bošnjački član Predsjedništva BiH za veleposlanike je izabrao: Damira Arnauta (Njemačka), Osmana Topčagića (Velika Britanija), Erola Avdovića (Belgija), Zlatka Lagumdžiju (Ujedinjeni narodi ), Harisa Bašića (Vijeće Europe), Amiru Arifović-Harms (Italija), Anesu Kundurović (Danska), Elma Kovačevia-Bajtal (Hrvatska)./R. I./HMS/

Kako Klix.ba saznaje praksa kriminaliteta se nastavlja u Komšićevom uredu. Iako je nedvojbeno utvrđeno da je krivotvorila vlastiti CV, u kojem je tvrdila da od obrazovanja ima svršen Fakultet u Mostaru, iako isti nema svršen,  Martina Mlinarević će dobiti drugi mandat na mjestu ambasadorice u Češkoj, kao i Branimir Jukić u Crnoj Gori. Što će reći da će se tvitanja nastaviti u slučaju Mlinarević dok će Jukić moći nastaviti ispijati kavu u Bristolu, nakon što ilegalno, tj bez znanja BH službi iz Crne Gore, uđe BIH s hrvatskom putovnicom. A straž će mu lijepo teći. Život je sjajan kad si Komšićev.

Inače, zahvaljujući činjenici da je BIH kolonija u kojoj vlada ravnoteža straha između tri nacionalne opcije ova teritorija ne poštuje Bečku konvenciju te imena kandidata redovno cure prije dobivanja agremana. Što će reći da sama “Država” ne poštuje međunarodno propisane obveze i diplomatske običaje iako u šali voli da se naziva državom. 

- Advertisement -

25 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

25 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Unblemished Omerta

Finally! That was, I suppose, the first thought that came to the minds of most normal people in Bosnia...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -