Published On: Pon, ožu 20th, 2023

HRVATSKA: Iz MORH-a stižu pozivi za ratni raspored

Na kućne adrese desetak tisuća ljudi stižu pozivi iz MORH-a. Moraju se javiti u Područne urede za poslove obrane za određivanje ratnog rasporeda, prenose hrvatski mediji.

Iz MORH-a su za objasnili kako se radi o redovnim aktivnostima vezanim za pričuvni sastav Oružanih snaga RH.

“Razvrstani pričuvnici pozivaju se u Područne urede za poslove obrane kako bi im se priopćio raspored radi popune pričuvnih postrojbi Oružanih snaga RH. Većina pozvanih nalazi se na rasporedu u pričuvnim postrojbama Oružanih snaga Republike Hrvatske, ali im raspored nije mogao biti priopćen tijekom 2020., 2021. i 2022. godine zbog pandemije COVID-19”, navode u odgovoru iz MORH-a.

Tijekom ožujka, travnja i svibnja ove godine bit će pozvano oko deset tisuća razvrstanih pričuvnika, dodaju./HMS/

guest
nije obvezno
26 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Anonimac

AP ’41/AP ‘023.

Republika Shqiptare e Kosovës

Će da bude udareni Purgeraj zagorio ko krme na ražanj. Govorio ja vama da ne biralji vi šiljati mongoloid Milanović koji umesto da bio u ludara i slagao igračke, vi pustilji budaletina pritiskala dugmad u hrvatska vlada.

Banovina Hrvatska🇭🇷

⚠️ISIL⚠️Al qaeda⚠️WTC⚠️11 09 2001⚠️

Roki

Šta ti pišeš???prvo nauči jezik pa komentiraj…ko tebe razumije bilo šta…

HR🇭🇷HBojovnik

Bojovnici najjači, neka pati komu smeta.

Anonimac

SLAVA IM!

bih laden

Jbg, primljeni su u EU naguzove, treba to malo i otplatiti.

Banovina Hrvatska🇭🇷

⚠️ISIL⚠️Al qaeda⚠️WTC⚠️11 09 2001⚠️

bih laden

Potpuno se slažem.

Banovina Hrvatska🇭🇷

⚠️ISIL⚠️Al qaeda⚠️WTC⚠️11 09 2001⚠️

Danilo V

Ma jok..idu da uapse Putina..Sa Plwnkiguzzicom na celu..samo da zavrsi doobuku i za Šolcov srednjak..
Rvatska do Vladivostoka..i Tokija..

Ramo Potoćarlija

Jbt kad usporedim našu i vašu vlast, naša je televizija u boji naspram vaše. Aca P. uhvaćen s muškim koji se žega za pare, a ona što hoće da bude on, javno sa ženskom.

tabula

Ne seri.

Josip Broz TiTo🇭🇷

Tako i treba! Imamo u blizini đihadističke,terorističke kampove gdje se plisnava,čergarska gamad gnjoji i to treba poništiti! S jedne strane Hrvati a s druge strane Srbi i problem riješen a da će đihadisti ostati na našoj zemlji eh grdno se varate,njihova se sudba zna a nije nikako dobra!

HR-HB

Neka svoga tatu raspoređuju,mene su već jednom na.egli,više neće niti koga mog.

Ramo Potoćarlija

Kad vidim djecu naših političara tamo, doći ću i ja. Dotle, ništa od toga. Gdje su raspoređeni vrli političari koji su brigadiri, generali, pukovnici? Gdje je ratni raspored gospođe Kosor, čekinjastog Burduša, i ostalih? Ni ja niti itko moj neće tamo ići, pravdati razloge za postojanje sistema popunjenog komunističkom mladunčadi.

2 months ago zadnji put uredio Ramo Potoćarlija
Ramo Potoćarlija

Mene neće vidjeti skojevci.

Ramo Potoćarlija

U koju brigadu su raspoređeni Plen Kim Un, Njonjo, Jaca, Burduš, Šeks, onaj što je gradonačelnik Zagreba, Rada Borić, Puljak?

Despot-Vihor vs Leopard2

Zračno-kosmička brigada zrakoplovstva..i zrakomlata

Ramo Potoćarlija

Ministre, poglabaj mi salgiju!

tabula

Američko topovsko meso…

Anonimac

Mjera za poltronstvo: 1Hrvat=100poltrona.

Ramo Potoćarlija

Svi hrvatski političari koji nisu služili vojni rok pa i zbog navodne anemije, sada treba da ga odsluže, pa kad odsluže-u Donbas. Bane i ostali bi napokon dobili šansu da nama sitnoj boraniji pokažu ko je veći domoljub. Ohrabrimo ih!

2 months ago zadnji put uredio Ramo Potoćarlija
AbnorMal

Kaže Grlić-Radman: Svaka članica EU MORA Ukraini poslati oružje!
Zar je EU i vojni savez? Po toj logici- sa oružjem će ići i vojnici.
Hrvati me svakim danom sve manje iznenađuju.

2 months ago zadnji put uredio AbnorMal
Anonimac

Popalio se purgeraj pravo. Nema rata bez Hrvata!

Naomi Samuel

žao mi je što ovo stavljam na internet, ali nemam izbora. moje ime je naomi, a moj muž se zove samuel, nikad nisam vjerovala u ljubavne čarolije dok nisam upoznala tog dr. APATU, kada sam ove godine posjetila svog prijatelja u izraelu na poslovnom summitu. Upoznao sam čovjeka po imenu dr. Apata koji je bio stvarno moćan, i mogao je pomoći s čarolijama koje bi vratile izgubljene ljubavnike i također pomoći u financijskim problemima, a također pomoći u potrazi za dobrim poslom ili srećom. Sada sam sretan. Svjedočim jer me čovjek za kojeg sam se željela udati ostavio 5 tjedana prije vjenčanja i moj život se okrenuo naglavačke jer je naša veza trajala 6 godina. Stvarno sam ga voljela, ali njegova majka je bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kad sam sreo dr. APATU, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan i sumnjičav, ali sam samo pokušao. I za dva dana, kad sam se vratila u Hrvatsku, nazvao me dečko (sada muž) i došao do mene i ispričao se, te da je sve dogovoreno s njegovom majkom i obitelji i da je dobio novi razgovor za posao, i želi me da se uda za njega. Nisam vjerovala jer je dr. Apata samo pitala moje ime i ime mog dečka i sve što sam htjela. Pa, sada smo sretno u braku i očekujemo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. kontaktirate dr. APATU: Njegov e-mail je: drapata4@gmail.com Možete ga kontaktirati i putem WhatsAppa / vibera na ovaj broj: (+66 81 302 8552)