Published On: Sub, pro 15th, 2012

RTRS: Neprihvatljivo da BiH ne sudjeluje na Eurosongu, mi ćemo sve platiti i organizirati

Povodom otkazivanja nastupa BiH na Eurosongu 2013. godine priopćenjem se oglasila uprava RTRS-a.  “Povodom službenog priopćenja za javnost Poslovodnog odbora Javnog radio-televizijskog servisa BiH, u kome se navodi službena odluka da BiH neće sudjelovati na Eurosong takmičenju 2013.godine, Radio Televizija RS smatra ovu odluku neprimjerenom i, za građane Bosne i Hercegovine koji plaćaju RTV pristojbu za rad Javnih RTV servisa, potpunim promašajem. 
Radio Televizija Republike Srpske u potpunosti stoji iza projekta grupe Alexandria iz Banja Luke, čija se pjesma, s radnim naslovom ‘Horizonti’, priprema upravo za Eurosong i u završnoj je fazi obrade. Na ovoj pjesmi već duže vrijeme rade zajedno s članovima grupe Aleksandrija i glazbeni urednici RTRS-a, Maja Tatić i Jadranka Stojaković.
Ovim putem obavještavamo javnost da smo spremni i po kvalitetu, i financijski, i organizacijski, preuzeti svu odgovornost na predstavljanju BiH u Malmemu, 2013.godine.
Na taj način ispunili bismo obveze prema BiH javnosti i, naravno, imali bismo otvorenu mogućnost promovirati kvalitetnu glazbenu scenu Banje Luke, Bosne i Hercegovine i ex Jugoslavije.
Mi tražimo podršku javnosti, a od kolega u BHRT način na koji bi se ovaj naš prijedlog mogao uspješno realizirati.”( R. I. / Dnevnik.ba)

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare