Srijeda, 29 svibnja, 2024

RTRS: Neprihvatljivo da BiH ne sudjeluje na Eurosongu, mi ćemo sve platiti i organizirati

Must Read

Povodom otkazivanja nastupa BiH na Eurosongu 2013. godine priopćenjem se oglasila uprava RTRS-a.  “Povodom službenog priopćenja za javnost Poslovodnog odbora Javnog radio-televizijskog servisa BiH, u kome se navodi službena odluka da BiH neće sudjelovati na Eurosong takmičenju 2013.godine, Radio Televizija RS smatra ovu odluku neprimjerenom i, za građane Bosne i Hercegovine koji plaćaju RTV pristojbu za rad Javnih RTV servisa, potpunim promašajem. 
Radio Televizija Republike Srpske u potpunosti stoji iza projekta grupe Alexandria iz Banja Luke, čija se pjesma, s radnim naslovom ‘Horizonti’, priprema upravo za Eurosong i u završnoj je fazi obrade. Na ovoj pjesmi već duže vrijeme rade zajedno s članovima grupe Aleksandrija i glazbeni urednici RTRS-a, Maja Tatić i Jadranka Stojaković.
Ovim putem obavještavamo javnost da smo spremni i po kvalitetu, i financijski, i organizacijski, preuzeti svu odgovornost na predstavljanju BiH u Malmemu, 2013.godine.
Na taj način ispunili bismo obveze prema BiH javnosti i, naravno, imali bismo otvorenu mogućnost promovirati kvalitetnu glazbenu scenu Banje Luke, Bosne i Hercegovine i ex Jugoslavije.
Mi tražimo podršku javnosti, a od kolega u BHRT način na koji bi se ovaj naš prijedlog mogao uspješno realizirati.”( R. I. / Dnevnik.ba)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -