Published On: Uto, kol 21st, 2012

Rovinjska plaža: Voajeri, swingeri, egzibicionisti, svi u akciji…

Kolege iz ‘Nove TV’ došli su u posjed ekskluzivne amaterske video snimke koja prikazuje svakodnevne radnje na rovinjskoj plaži gdje se vodi ljubav uzduž i poprijeko. POGLEDAJTE VIDEO!

 

Voajeri, ekshibicionisti, turisti iz cijelog svijeta koji uživaju u nesputanom seksu… tamo nema čega nema! Još kad tome pridodamo brojne rovinjske seks klubove, čini se da ovaj istarski biser nije bezrazložno upisan na svjetsku kartu seks turizma.

‘Na toj plaži se nalazi se nalazi do dvadesetak parova, do potstotinjak samih koji mastrubiraju. Ta plaža nema tuševe, nema WC-e, nema kante za smeće, totalno je nehigijenska, a takve plaže bi morale imati višu higijenu nego sve ostale’, kaže Đurđica Maršić , predsjednica udruge za promicanje seksualnih slobodna.

Što se tiče same plaže, jedan gost je podijelio pravila. ‘Ne postoje službena pravila ponašanja, ali ona su vrlo jednostavna. Svi mogu sudjelovati. Ako se netko odluči priključiti spolnom odnosu, treba samo pitati i ako mu se odobri, počinje igra’, otkrio je. Mnogi tu plažu koriste i za prodaju seksualnih usluga, a plaža je poznata i gay parovima.

Direktorica TZ Rovinja Odette Sapač poručila je kako će na tom području uskoro raditi botanički vrt i arheološki park.

DEPO PORTAL – BLIN/a.k.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare