Published On: Čet, ruj 21st, 2017

Real igrao s 12 igrača, Luka zaboravio izaći iz igre

U kritičnim situacijama, kao što je bila ona sinoć na utakmici Reala i Betisa, treneri posežu uglavnom za očajničkim rješenjima. Vade se braniči, uvode se napadači sve kako bi se slomio čvrsti protivnik, no rijetko kad ćete vidjeti da trener u 72. minuti susreta pri rezultatu 0:0 vadi svojeg najboljeg igrača na terenu.

Upravo to je sinoć napravio Zinedine Zidane kad je manje od 20 minuta prije kraja susreta kojeg je Real morao dobiti na klupu poslao Luku Modrića. Kaos u Realovoj igri se u tom trenutku preslikao i u kaos na klupi.

Naime, Zinedine Zidane odradio je dvostruku izmjenu. Iz igre je prvo izvadio Marcela, s brojem 12, i na teren poslao Lucasa Vasqueza. Nakon toga je red došao na Mayorala koji je ušao umjesto Modrića, samo što je četvrti sudac pomiješao brojeve na semaforčiću, prenosi Index.

Umjesto Modrićeve “desetke” ponovno je napisao broj 12 uz Mayoralov broj 21 nakon čega je novi igrač ušao na teren. No, nikome na Realovoj klupi nije bilo čudno da nitko nije izašao s terena i tek kad su se igrači Betisa pobunili je sudac hvatio da Real, uz Navasa na golu, ima još 11 igrača na terenu pa je naredio Zidaneu da nekoga izvadi.

Slučajnim odabirom ili ne, iz igre je izašao Luka Modrić kojemu se to, blago rečeno, nije svidjelo. Nije pružio ni ruku Mayoralu uz aut-liniju…