Published On: Pet, ožu 14th, 2014

Putujuće kino gostuje u 45 bh. gradova

Operacija kino, projekt Obala Art Centra u suradnji sa Sarajevo Film Festivalom, kreće na veliku turneju, pripćeno je iz Direkcije Festivala.
Nakon prošlogodišnje uspješne turneje, koja je obuhvatila 32 bh. grada, a filmove sa repertoara Operacije kino pogledalo više od 9.000 ljudi, ove godine putujuće kino gostovat će u ukupno 45 gradova.
U razdoblju od 14. ožujka pa do 23. decembra, Operacija će proputovati blizu 12.000 kilometara, noseći publici u svim dijelovima Bosne i Hercegovine najnovije filmske hitove svjetske i europske produkcije, sa najsuvremenijim digitalnim projekcijama rađenim sa najnovijom tehnologijom.
Operacija kino je filmsko-obrazovni program koji, u suradnji sa Transylvania International Film Festivalom, Sofia International Film Festivalom, Sarajevo Film Festivalom i Istanbul International Film Festivalom, a uz podršku MEDIA Mundus EU-a i Ambasade Kraljevine Norveške u Sarajevu, promovira svjetska, europska i regionalna filmska ostvarenja.
Paket ulaznica za sve projekcije, ukupno sedam filmova tijekom trodnevne turneje, svi zainteresirani moći će nabaviti po promotivnoj cijeni od 6.00 KM.
Cijena pojedinačne ulaznice za svaku od projekcija je 2.00 KM.