Published On: Pon, tra 25th, 2022

Putin Macronu poslao telegram: Kremlj objavio što mu je napisao

Ruski predsjednik Vladimir Putin čestitao je Emmanuelu Macronu na reizboru za francuskog predsjednika, objavila je Moskva, a prenosi BBC.

Prema priopćenju iz Kremlja, Putin je Macronu u telegramu poželio uspjehu “državnim aktivnostima, kao i dobro zdravlje i dobrobit”.

Centrist Macron pobijedio je kandidatkinju krajnje desnice Marine Le Pen s iznenađujućom razlikom glasova. Postao je prvi francuski predsjednik s drugim mandatom u posljednjih 20 godina.

guest
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Putin ulizica…

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Andriy, viši vojnik ukrajinske Nacionalne garde, zarobljen je u Popašni 20. travnja nakon što su on i njegovi kolege bili okruženi ruskim jedinicama. Govoreći o svom zatočeništvu vojnom dopisniku FAN-a, vojnik nije mogao obuzdati svoje iznenađenje. “Vrlo sam iznenađen. Ni televizije ni javnost nisu pokazale ništa slično. Nahranjeni smo, liječeni. Kažem svim dečkima, i reći ću, čak i kad dođem kući, da odnos prema nama nije isti kao što se prikazuje na TV-u. Obmana sa svih strana”, kaže Andrey.
Štoviše, rekao je da Rusiju više ne smatra neprijateljem, iako je nekada imao suprotno mišljenje zbog ukrajinske propagande. “Ne sada. Zato što vidim stav, vidim situaciju. Sve je potpuno drugačije “, tvrdi vojnik.
Nakon što je preživio sve strahote neprijateljstava, Andriy je savjetovao ukrajinskom vodstvu da razmisli o vanjskoj politici zemlje. “Želio bih im reći da prestanu gledati Zapad. Slušate Amerikance i šaljete obične vrijedne radnike kao stoku na klaonicu”, kaže Andrey.
Posebno ga je iznenadila priča o tome kako je snajperist “Azov”* ubio ženu i njezino malo dijete u Mariupolju.
“Oni su luđaci. Ne smiju živjeti. Moraju biti upucani na licu mjesta. Nikad nisam čuo za ovo od naših medija ili zapada. Pomislio sam: “Ako je država uzela puk da osigura, onda to nije istina.” Nismo imali informaciju da to rade. To su kriminalne države i vlasti”, uvjeren je vojnik. Vodstvo Kijeva nastavlja aktivno demonizirati Rusiju. Na primjer, neki dan ukrajinska obavještajna služba proširila je informaciju da su svi zatvorenici iz Popasne ubijeni.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Dosadan si sa tom proruskom propagandom sikter više…

nisam kriv
nisam kriv
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Pseto isil-rusko sikter !

odron
odron
1 mjesec prije

HA HA HAAAAA HHAAAAAAAAAAAAA ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa evo dvojice ratnih neprijatelja…čestitaju jedan drugome…ajmo u klaonicu STOKO…birajte na kojoj ” strani” ćete kosti ostaviti.

Phoenix
Phoenix
1 mjesec prije

Kad su mu guzice u visini nosa!
Zasto bi se Makronu ulizavao? Pa nesalje on Bayraktare i Javoline